Otava lahjoittaa lapsille 10 000 kirjaa

27.4.2021 08:00Uutiset » Toimiala
Lue ja liiku Huuhkajat lentoon -kampanjassa on mukana jopa 50 000 lasta. Kuva: Otava.

Lue ja liiku Huuhkajat lentoon -kampanjassa on mukana jopa 50 000 lasta. Palloliiton kampanjan tarkoitus on tukea, kannustaa ja innostaa lapsia lukemisen ja liikkumisen pariin Kustannusosakeyhtiö Otava lahjoittaa kampanjaan osallistuville ryhmille yhteensä yli 10 000 kirjaa.

Suomalaisissa päiväkodeissa, esikouluissa ja alakoulujen ensimmäisillä, toisilla ja kolmansilla luokilla luetaan ja liikutaan tänä keväänä Huuhkajien ja kesän miesten EM-kisojen innoittamana.

Kampanjassa kerätään ryhmien omille Bubi-huuhkajille sulkia luku- ja liikuntasuorituksien avulla. Tavoitteena on lukea ja liikkua Huuhkajat lentoon kesän EM-lopputurnauksessa ja Bubi takaisin siivilleen!

Otava lahjoittaa kampanjaan osallistuville ryhmille yhteensä yli 10 000 kirjaa. Ympäri Suomea lähetettiin Petja Lähteen kirjoittama ja Roosa Hepomäen kuvittama Taneli ja FC Mörlökit sekä Tuula Kallioniemen kirjoittama ja Silja-Maria Wihersaaren kuvittama Pöllitty pallo. Lisäksi Otavan kirjailijat pitävät kampanjan puitteissa lapsille virtuaalisia lukuhetkiä.

Kampanjakummeina Huuhkajista mukana ovat kapteeni Tim Sparv sekä päävalmentaja Markku Kanerva. Kampanjan Palloliiton kanssa suunnittelivat ja toteuttavat Koululiikuntaliitto, Liikkuva koulu ja Lukuliike. Kampanjaa voi seurata sosiaalisessa mediassa #luejaliiku-tunnisteen kautta.

Share: