Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Oskari Liimatainen Lataamon uusi luova johtaja

22.12.2022 09:56Uutiset » Toimiala

Oskari Liimatainen siirtyy tehtävään Fonectan Lead Marketing Strategin tehtävästä. Kuva: Lataamo.

Oskari Liimatainen vastaa jatkossa Lataamon luovasta suunnittelusta, strategiatyöstä ja asiakasymmärryksen kehittämisestä. Liimatainen siirtyy Lataamolle Fonectan Lead Marketing Strategin tehtävästä.

Rekrytointi vahvistaa tiedotteen mukaan Lataamon strategiaa, jossa tuloksellisia markkinointiratkaisuja luodaan hyvillä teoilla.

Liimatainen siirtyy tehtävään Fonectan Lead Marketing Strategin tehtävästä, jossa hän vastasi Fonectan markkinointistrategiasta, brändin kehityksestä sekä jatkuvan markkinoinnin kehityksestä yhdessä muun markkinointi- ja viestintätiimin kanssa.

Liimatainen on aiemmin toiminut N2 Creativella Business Directorina, Mozo Designissa Concept Creativena ja perustanut muun muassa Radikal Advertising Oy:n, joka oli uranuurtaja sosiaalisen median hyödyntämisessä. Liimatainen on työskennellyt myös Metro Areenan toimitusjohtajana sekä perustanut tapahtumayhtiö Events 365:n, joka on erikoistunut elektronisen musiikin tapahtumiin.

Lataamon aiempi luova johtaja Wille Niinistö jatkaa yrityksen osakkaana ja keskittyy Lataamo Groupin strategisiin asiakkuuksiin.

Lataamo kertoo olevansa palvelutarjonnaltaan Suomen kattavin tapahtuma- ja markkinointitoimisto, jossa työskentelee 40 markkinoinnin ammattilaista. Vuonna 2022 Lataamon liikevaihto tulee olemaan noin 9 miljoonaa euroa. Kasvua edellisvuoteen on noin 45%. Vuosituhannen alussa perustettu Lataamo Group on osa Livson Group -konsernia.

Share: