Orapac investoi lisää pakkaustuotantoon

23.11.2016 07:44Uutiset » Toimiala
Kuvassa vasemmalta Orapacin Fredric Tidström ja Torbjörn Nyholm sekä Kodakin Jarno Suomalainen.
Kuvassa vasemmalta Orapacin Fredric Tidström ja Torbjörn Nyholm sekä Kodakin Jarno Suomalainen.

Orapac nostaa tuottavuuttaan ja investoi uudella automaattilatausjärjestelmällä varustettuun Kodakin levynvalmistusjärjestelmään. Uusi CTP-järjestelmä on Kodak Trendsetter Quantum B1. Laite esiteltiin ensi kertaa Drupassa.

Orapac kertoi aiemmin tässä kuussa kaksinkertaistavansa tuotantokapasiteettinsa hankkimalla Manrolandin Roland 705 LV Evolution -offsetpainokoneen.

”Investointi on jatkoa painokonehankinnalle. Panostamme tulevaisuuteen ja uuteen tekniikkaan. Haluamme olla varmoja tekniikan toimivuudesta ja korkeasta tulostuslaadusta. Aikaisempi CTP-järjestelmämme oli myös Kodakilta, ja hyvät kokemukset puolsivat päätöstä. Olemme saaneet asiakkailtamme hyvää palautetta tuotteidemme tasalaatuisuudesta ja ympäristöystävällisestä, täysin prosessivapaasta levynvalmistuksesta”, Orapacin varatoimitusjohtaja Torbjörn Nyholm kertoo.

Oy Orapac Ab on itsenäinen vuonna 1990 perustettu pakkausalan toimija joka työllistää tällä hetkellä noin 25 työntekijää. Yhtiön erikoisalana ovat offsetpainetut miniaaltopakkaukset ja kartongit, mutta myös tavallisia aaltopahvipakkauksia valmistetaan.

Share: