Olli Pirhonen Ilkka-Yhtymän toimitusjohtajaksi

23.12.2016 07:25Uutiset » Toimiala
Olli Pirhonen. Kuva: Ilkka/Harri Toivola.
Olli Pirhonen. Kuva: Ilkka/Harri Toivola.

Ilkka-Yhtymä Oyj:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu yhtymän nykyinen talousjohtaja KTM Olli Pirhonen (46) 14.3.2017 alkaen. Nykyinen toimitusjohtaja Matti Korkiatupa jää eläkkeelle keväällä 2017.

Pirhonen on työskennellyt Ilkka-Yhtymän talousjohtajana 3.2.2014 alkaen. Aikaisemmin hän on toiminut Atria konsernissa mm. Group Controllerina sekä rahoitus- ja talouspäällikkönä.

Korkiatupa siirtyy johtajasopimuksensa mukaisesti omasta halustaan eläkkeelle 12.5.2017. Sitä ennen hän toimii projektitehtävissä.

Lisäksi yhtymän hallitus on nimittänyt konsernin tulevaksi talousjohtajaksi KTM Seija Peitson (52) Seinäjoelta. Hän ottaa tehtävän vastaan maaliskuussa 2017. Peitso siirtyy Ilkka-Yhtymän palvelukseen Kuntayhtymä Kaksineuvoisen talousjohtajan tehtävästä. Vuosina 1985–2012 hän on toiminut Ilkka-Yhtymän taloushallinnon tehtävissä.

Posti ja Ilkka-Yhtymä jatkavat yhteistyötä sanomalehtijakelussa

Posti Oy ja Ilkka-Yhtymä jatkavat tiivistä yhteistyötään sanomalehtien jakelussa.  Uuden sopimuksen mukaan Posti hoitaa Ilkka-Yhtymän maakunta- ja paikallislehtien varhaisjakelun taajamissa sekä perus- ja viikonloppujakelun haja-asutusalueilla vuoden 2018 loppuun asti.

– Olemme tyytyväisiä tähän sopimukseen, joka jatkaa Ilkka-Yhtymän ja Postin pitkää yhteistyösuhdetta. Meille on tärkeää, että sopimuksella Posti tuottaa meidän tarvitsemat seitsemänpäiväiset jakelupalvelut postilakiuudistuksen voimaantulosta huolimatta, toteaa toimitusjohtaja Matti Korkiatupa Ilkka-Yhtymästä.

Share: