Offsetpaino L. Tuoviselle Xeroxin tuotantoympäristö

11.5.2010 09:39Uutiset » Toimiala

Kuopiolainen Offsetpaino L. Tuovinen on uudistanut tuotantoympäristöään Xeroxin toimittamilla ratkaisuilla. Xerox on toimittanut painotalolle viimeisintä teknologiaa olevan digitaalisen tuotantoympäristön, joka sisältää Xerox iGen4 -väripainokoneen, Xerox FreeFlow Web Services -verkkokaupparatkaisun sekä muuttuvan tiedon XMPie-ohjelmiston. Xerox iGen4 on integroitu painotalon Heidelberg Prinect -työnkulkuun.

”Pitkän harkinnan jälkeen päätimme, että Xerox iGen4 oli se digitaalinen painojärjestelmä jonka me halusimme. Siirryimme järeimpään digipainatuksen luokkaan ja panostimme samalla nettitilausjärjestelmään. Hankkimamme iGen4 hämärtää digipainon ja offsetin väliset laaturajat”, kertoo Offsetpaino L.Tuovisen myyntijohtaja Aki Tuovinen.

”Monet painotalot pohtivat tällä hetkellä kuumeisesti keinoja, joilla he voisivat vahvistaa kilpailukykyään. Offsetpaino L. Tuovinen osoittaa todellista edelläkävijyyttä investoimalla tehokkaaseen digitaalipainatuksen tuotantoympäristöön. Investointi tarjoaa painotalolle lisää kilpailuetua nopeuden, kustannustehokkuuden, laadun ja digipainokoneen formaatin myötä. Xeroxin teknologiaa ja palveluita hyödyntämällä painotalo voi tuottaa asiakkailleen myös yhä innovatiivisempia värillisiä painotöitä sekä muuttuvan tiedon ratkaisuja”, kertoo myyntijohtaja Johanna Starck Xeroxilta.

Kasvua verkkokaupasta

Offsetpaino L.Tuovisen painotöiden 24/7-verkkokauppajärjestelmä nopeuttaa asiakaspalvelua, vähentää virheiden määrää, yksinkertaistaa tilausten seurantaa ja vedosliikennettä.

”Suurinta kasvua odotamme investoinnin myötä nettitilausjärjestelmästä tulevista tilauksista. Kuluttajapuolelle suunnatut omat sivustot voivat tuoda kokonaan uutta kysyntää painotöiden osalta. Nettitilausjärjestelmä palvelee myös meidän muun tuotantomme myyntiä. Pienet painokset sekä personoidut painotuotteet ovat määrällisesti koko ajan kasvaneet. Asiakkailtamme saamamme palautteen perusteella näyttää siltä, että meillä on nyt digi- ja offsetpuolella käytössämme yhdistelmä joka jo itsessään luo kysyntää”, sanoo Aki Tuovinen.

Muuttuvan tiedon XMPie-ohjelmistolla painotalo voi toteuttaa kätevästi suoramyyntikampanjoita ja personoitua viestintää. ”Asiakkaidemme tarpeet muuttuvat tällä hetkellä hyvin nopeasti. Panostamme palvelutarjonnassamme myös muuttuvan tiedon mahdollisuuksiin. Ohjelmiston avulla voidaan räätälöidä erityyppisiä personoituja tai versioituja kampanjoita ja pystymme jatkossa entistä paremmin vastaamaan myös tulostus- ja postitusasiakkaiden tarpeisiin, kertoo Aki Tuovinen.

Xeroxilla vahva organisaatio ja kattavat palvelut

Offsetpaino L. Tuovinen on Xeroxin uusi asiakas. ”Xeroxin digitaalinen tuotantoteknologia edustaa markkinoiden terävintä kärkeä. Xerox on vakuuttanut meidät organisaatiollaan, ja he ymmärtävät täydellisesti myös keskisuuren painotalon tarpeita. Asennus, koulutus ja käyttöönotto ovat sujuneet paremmin kuin osasimme odottaa. Xeroxin järjestelmällisyys on myös ollut todella vakuuttavaa”, sanoo Aki Tuovinen. 

Xerox tarjoaa myös kattavat liiketoiminnan suunnittelutyökalut digitaaliseen painotuotantoon, sekä välineet ja koulutuksen tuotantoympäristön kehittämiseen. Osaamista löytyy myös digitaalisen myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen.

Vuonna 1978 perustettu Offsetpaino L.Tuovinen Ky on itsenäinen, vuosiliikevaihdoltaan noin 2 miljoonan euron yksityinen perheyritys. Yhtiön palveluksessa on 16 painoalan ammattilaista.
http://www.tuovinen.eu

Xerox on maailman kuudenneksi suurin tietotekniikkayritys. Xerox Oy markkinoi Xeroxin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita Suomessa. Yrityksellä on laaja valikoima tuotteita toimistoille ja graafiseen teollisuuteen. Xeroxin palvelut kattavat konsultoinnin, dokumenttien hallintaratkaisut ja ulkoistuksen. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa.
http://www.xerox.fi

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: