Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Nordic Label myytiin Asteria Groupille

20.9.2021 11:26Uutiset » Toimiala
Nordic Labelin mukaan tuote-etiketti on tärkeyteensä nähden edullinen – yhden etiketin hinta on sentin osia. Yhdessä konerullassa voi olla jopa 300 000 etikettiä. Kuva: Nordic Label.

Nordic Label Oy:n aikaisempi omistaja Oy Tilgmann Ab on myynyt yrityksen koko osakekannan Asteria Groupille. Tiedotteen mukaan belgialainen Asteria Labels and Packaging Group on kasvanut nopeasti Euroopan laajuiseksi etiketti- ja tarravalmistajaksi, jolla on laaja tuoteportfolio ja vahva paikallinen identiteetti.

Asteria on kasvanut yrityskauppojen avulla. Tänä vuonna yritys osti toukokuussa tanskalaisen Mantax Etiketter -yrityksen. Elokuussa oli vuorossa espanjalainen Coreti Etiquetas -yritys. Asterialla on lisäksi yrityksiä Belgiassa, Hollannissa, Ranskassa, Saksassa ja Virossa. Yritykset toimivat omilla nimillään. Päätuotteita ovat etiketit ja tarrat ja lisäksi tehdään joustopakkauksia. Nordic Labelin virolainen yhtiö Data Print siirtyi kaupassa Asterialle, jolla oli jo aikaisemmin Virossa Estonian Label House -yritys.

Asteria Groupin omistaa länsieurooppalainen yksityinen pääomasijoittaja Waterland, joka on tehnyt investointeja yli 650 yritykseen. Joukkoon kuuluu mm. saksalainen kartonkipakkauksia valmistava Leupold.

Nordic Label perustettiin vuonna 2016 ja on myös kasvanut yritysostojen avulla. Yritykseen on liitetty mm. Paperityö ja Tarratuote -yritykset. Nordic Label Oy:n liikevaihto oli 15,5 milj. euroa vuonna 2020 ja henkilökunnan määrä 78.

Array
Share: