Nopea mustesuihkutulostus kiinnostaa painoalaa

8.12.2017 09:35Uutiset » Toimiala
Ricohin inkjet-tapahtumassa Telfordissa oli 200 osanottajaa. Kuva: Ricoh.

Paino- ja tulostuspalvelujen tarjoajat ovat erittäin kiinnostuneita nopeasta mustesuihkutekniikasta. Ricohin inkjet-tapahtumaan osallistui noin 200 alan ihmistä lähes 20 maasta.

Art of The New -tapahtumassa tarjottiin tietoa Ricohin nopeasti kasvavasta mustesuihkuvalikoimasta ja sen hyödyntämisestä liiketoiminnassa. Kolmipäiväiseen, loppuun varattuun tapahtumaan osallistui johtotason ihmisiä myyntimateriaalia, suoramainoksia ja kirjoja painavista yrityksistä. Tapahtuma järjestettiin Ricohin asiakaskokemuskeskuksessa Telfordissa Britanniassa 6. joulukuuta.

– Art of The New oli menestys sekä osallistujamäärän että kiinnostuksen kannalta. Siihen osallistui noin 200 henkilöä lähes 20 maasta. Odotamme jännityksellä, kuinka moni valitsee mustesuihkuratkaisun ja sen tarjoamat uudet tuotantomahdollisuudet, kertoi Ricoh Europen kaupallisesta ja teollisesta tulostuksesta vastaava johtaja Eef de Ridder.

Uusia mahdollisuuksia tarjoavat vastikään lanseerattu jatkuvasyöttöinen Ricoh Pro V20000 -tulostinsarja, uudistettu jatkuvasyöttöinen Ricoh Pro VC60000 -lippulaivajärjestelmä ja jatkuvasyöttöinen Ricoh Pro VC40000 -väritulostin. Laitteita esiteltiin tapahtumassa.

Ricohin de Ridderin mukaan kaupallisen painamisen markkinoiden tarpeet muuttuvat nopeasti, ja Ricohin laitevalikoimia sopii näihin kehittyviin tarpeisiin erinomaisesti.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: