Nize Equipment laajentuu Pohjoismaissa

12.12.2018 08:43Uutiset » Toimiala
Nize Equipment panostaa hyviin asiakassuhteisiin, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Lars Nikolajsen. Kuva: Signprint.se.

Suurkuvatuotantoa palvelevien laitteiden ja ohjelmistojen jälleenmyyjä Nize Equipment suunnittelee myynti- ja huoltoyksikön perustamista kaikkiin Pohjoismaihin. Yrityksen edustamat SwissQprintin suurkuvatulostimet ovat menestyneet hyvin Euroopan markkinoilla.

Nize Equipment on tanskalainen yritys, joka perustettiin 10 vuotta sitten. Yritys on kasvanut nopeasti yhden miehen yrityksestä 12 henkilön yritykseksi. Yrityksen toimitusjohtaja Lars Nikolajsen kertoo, että yrityksen visiona on ollut markkinoiden parhaiden tulostimien myyminen parhaalla myyntityöllä. Asiakkaille on tarjottu myös apua liiketoiminnan kehittämiseen.

– SwissQprintin suurkuvatulostimet ovat high end -laitteita, jotka ovat olleet Euroopan eniten myytyjä UV-tulostimia jo kolmena vuonna peräkkäin. Uskomme tämän trendin jatkuvan ja markkinaosuutemme kasvavan Pohjoismaissa, kertoo yrityksen markkinoinnista vastaava Anne Præstegaard Signprint.se -verkkouutisille.

Præstegaard kertoo yrityksen työskentelevän nyt toimipisteiden perustamiseksi kaikkiin Pohjoismaihin. Tavoitteena on kasvattaa yrityksen suurkuvatulostimien, leikkureiden ja ohjelmistojen myyntiä. Niitä tullaan esittelemään myös Sign&Print Scandinavia -messuilla Tukholmassa helmikuun alussa.

Share: