Nimityksiä: Tiina Järvilehto Alma Median johtoryhmään

20.12.2016 08:00Uutiset » Toimiala

tiina-jarvilehto-alma-media-2

Nimityksiä: Tiina Järvilehto Alma Median johtoryhmään
Alma Median yhteismyynnin (Alma mediaratkaisut) johtaja, KTM Tiina Järvilehto (46) on nimitetty Alma Median konsernijohtoryhmän jäseneksi vuoden 2017 alusta.

Järvilehto on toiminut Alma Median mainostaja-asiakkaita palvelevan myynti- ja kehitysorganisaation vetäjänä vuodesta 2014. Sitä ennen hän työskenteli sekä Kauppalehden että Iltalehden mediamyynnin johtajana.

patrik-holtari-altia

Patrik Holtari Pernod Ricardin markkinointijohjtajaksi
Alkoholiyhtiö Pernod Ricard Finland on nimittänyt Patrik Holtarin markkinointijohtajakseen 2. tammikuuta 2017 alkaen. Hän seuraa tehtävässä Jori Mannista, joka on aiemmin nimitetty Pernod Ricard Finlandin toimitusjohtajaksi vuoden 2017 alusta alkaen.
Holtari tulee olemaan Pernod Ricard Finlandin johtoryhmän jäsen ja raportoimaan toimitusjohtaja Jori Manniselle.
Vuodesta 2006 alkaen Holtari on työskennellyt markkinoinnin eri tehtävissä Altia Corporationilla, viimeksi Innovation & Insights Directorina.

Marjo Halonen Metsä Boardin viestintäjohtajaksi
KTM Marjo Halonen on nimitetty Metsä Groupiin kuuluvan Metsä Boardin viestintäjohtajaksi 1.1.2017 alkaen. Viestintäjohtajana hän vastaa yhtiön markkinointiviestinnästä, muusta ulkoisesta viestinnästä pois lukien sijoittajasuhdeviestintä sekä sisäisestä viestinnästä.

Halonen siirtyy Metsä Boardiin Outokumpu Oyj:stä, jossa hän on toiminut useissa viestinnän johtotehtävissä vuodesta 2013 alkaen. Sitä ennen hän vastasi Specsavers Suomen PR-ja viestintätoiminnoista. Halosella on laaja kokemus erilaisista viestinnän ja markkinoinnin tehtävistä myös Metsä Boardin edeltäjäyhtiöissä.

Metsä Boardin edellinen viestintäjohtaja Katri Kauppila on siirtynyt toisen työnantajan palvelukseen.

Helvi Kaijomaa Teknologiateollisuuden viestintään
Teknologiateollisuus ry:n viestintään on nimitetty johtavaksi asiantuntijaksi yhteiskuntatieteiden maisteri, eMBA Helvi Kaijomaa. Hän aloittaa uudessa tehtävässään tammikuun alussa. Viimeksi Kaijomaa on toiminut Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n viestintäpäällikkönä.

Kaijomaa hoitaa Teknologiateollisuudessa monipuolisesti viestintätehtäviä, mutta erityisesti hänen vastuullaan ovat työmarkkinoihin liittyvät asiat.

strellman-urpu

Helsinki Literary Agencyn vetäjäksi Urpu Strellman
Gummerus Kustannus Oy, Kustannusosakeyhtiö Teos ja Schildts & Söderströms Ab ovat perustaneet Helsinki Literary Agency -nimisen kirjallisuusagentuurin, joka myy kirjojen käännösoikeuksia ulkomaille. Osakeyhtiömuotoinen Helsinki Literary Agency aloittaa toimintansa tammikuun 2017 alussa, ja sen toimintaa tulee vetämään FM Urpu Strellman.

Strellman (s. 1979) aloittaa työnsä agentuurissa 9.1.2017. Hän siirtyy tehtävään Art House-, Kustannus Jalava- ja Tietosanoma-kustantamojen kustannuspäällikön paikalta. Strellman on aikaisemmissa tehtävissään muun muassa vastannut kustantamojen kotimaisen ja käännetyn kirjallisuuden kustannuslistoista. Hänet tunnetaan erittäin laajoista kansainvälisistä verkostoistaan.

Share: