Nimityksiä: Tero Koskinen Mediapooliin

6.2.2017 08:00Uutiset » Toimiala
Tero Koskinen.

Huoltovarmuuskeskuksen alaisen Mediapoolin valmiuspäälliköksi on nimitetty filosofian maisteri Tero Koskinen, 45. Hän aloittaa tehtävässä 27.2.2017.

Koskinen on työskennellyt Ylessä muun muassa politiikan toimittajana uutisissa, tutkivana journalistina MOT-ohjelmassa, toimittajana, juontajana ja toimitussihteerinä A-studiossa sekä MTV:ssä 45 minuuttia -ohjelman tuottajana ja tutkivan journalismin osaston esimiehenä.

Mediapooli on media-alan varautumista edistävä alan yritysten ja viranomaisten välinen yhteistoimintaelin. Pooli tukee ja ohjaa media-alan yritysten varautumista ja osallistuu alan toimintaedellytysten varmistamiseen huoltovarmuuden turvaamiseksi. Mediapooli toimii Medialiiton toimistossa Helsingissä.

Veli-Pekka Kangaskorpi.

Kangaskorpi jatkaa Medialiiton puheenjohtajana
Keskisuomalainen Oyj:n konsernijohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi jatkaa Medialiiton hallituksen puheenjohtajana vuonna 2017.

Kangaskorpi aloitti Medialiiton puheenjohtajana vuoden 2016 alussa.

Liiton varapuheenjohtajina jatkavat vuonna 2017 Sanoma Media Finland Oy:n toimitusjohtaja Pia Kalsta ja A-lehdet Oy:n toimitusjohtaja Juha Blomster.

Teemu Puurunen Allerin toiminnanohjauksen ja kehityksen johtoon
DI Teemu Puurunen on nimitetty Aller Median johtoryhmään vastuualueenaan kuluttaja- ja dataliiketoimintojen tuotannonohjaus sekä erityisesti niihin liittyvien järjestelmien ja toimintamallien kehitys.

Uudessa asemassaan Puurunen (34) kehittää laajemmin myös Allerin työn tekemisen tapoja ja kulttuuria. Allerilla jo vuodesta 2014 strategisia projekteja johtanut Puurunen näkee yrityksen databisneksen edelläkävijänä.

Ennen Allerille tuloaan Puurunen on toiminut muun muassa konsulttina ja valmentajana pääasiassa operatiivisen tehokkuuden parissa sekä eri tehtävissä myynti-, projekti- ja laadunkehittämistehtävissä IT-alalla.

Share: