Nimityksiä: Talouselämä, sanomalehdet, ProCom

21.11.2016 08:00Uutiset » Toimiala
Emilia Kullas. Kuva: Talouselämä.
Emilia Kullas. Kuva: Talouselämä.

Talouselämän uudeksi päätoimittajaksi on nimitetty Emilia Kullas (45). Hän on viimeksi työskennellyt Talouselämän väliaikaisena päätoimittajana, sitä ennen toimituspäällikkönä ja Sijoituselämä-osiosta vastaavana uutispäällikkönä. Hän on kirjoittanut työnsä ohella kaksi sijoittamisaiheista kirjaa.

Emilia Kullas raportoi tehtävässään Alma Talentin toimitusjohtaja Juha-Petri Loimovuorelle.

Länsi-Savo-lehteen päätoimittajaksi Timo Laitakari
Mikkelin seudulla ilmestyvään Länsi-Savo-lehteen on nimitetty päätoimittajaksi Timo Laitakari. Hän aloittaa tehtävässä ensi vuoden alussa. Laitakari on aiemmin työskennellyt toimittajana muun muassa Taloussanomissa, Helsingin Sanomissa ja Länsi-Savossa.

Petteri Putkiranta jatkaa Sanomalehtien Liiton hallituksen johdossa
Helsingin Sanomien kaupallinen johtaja Petteri Putkiranta jatkaa Sanomalehtien Liiton hallituksen puheenjohtajana vuonna 2017. Liiton syyskokous päätti valinnasta keskiviikkona Helsingissä.

Vilma Luoma-aho ProComin puheenjohtajaksi
Yhteisöviestinnän ammattilaisten järjestö ProCom valitsi hallituksensa uudeksi puheenjohtajaksi Jyväskylän yliopiston yhteisöviestinnän professorin Vilma Luoma-ahon. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun ensi vuonna 70 vuotta täyttävän ProComin puheenjohtajaksi valittiin professori.

Share: