Nimityksiä: Noora Pinjamaa VTS:n asiamieheksi

9.2.2017 16:59Uutiset » Toimiala
Noora Pinjamaa.

Viestintäalan tutkimussäätiön (VTS) asiamieheksi ja Medialiiton uuden kasvun toimialueen asiantuntijaksi on nimitetty kauppatieteiden maisteri Noora Pinjamaa, 28. Hän aloittaa tehtävässä 1.5.2017.

Pinjamaa viimeistelee väitöskirjaa Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa media-alan digitalisaatiosta ja sosiaalisen median vaikutuksista media-alan yritysten liiketoimintaan. Hän on myös vieraileva tutkija Berkeleyn yliopistossa Yhdysvalloissa. Pinjamaa on työskennellyt muun muassa Bonnier Publicationsilla digitaalisen markkinoinnin asiantuntijana sekä projektipäällikkönä Aller Medialla.

Viestintäalan tutkimussäätiö edistää painetun ja sähköisen sekä sisältölähtöisen digitaalisen viestinnän ja niihin läheisesti liittyvien toimintojen kilpailukykyä. Säätiö tukee liiketoiminnan ja teknologioiden tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyötä, koulutusta sekä osaamisen kehittämistä ja viestintään liittyvien tarpeiden ymmärtämistä.

Viestintäalan tutkimussäätiön asiamies Helene Juhola jää eläkkeelle toukokuun lopussa.

Hanna Repo Alma Median sisältömarkkinointijohtajaksi
Alma Median sisältömarkkinointijohtajaksi on nimitetty Hanna Repo. Hän palaa Alma Mediaan Otavamediasta, jossa hän toimi asiakkuusjohtajana puolitoista vuotta. Aiemmin hän työskenteli Alma 360:ssa.

Hanna Repo on johtanut kymmeniä sisältömarkkinointiasiakkuuksia ja vastannut niiden kehittämisestä ja kannattavuudesta. Almassa hän vastaa sisältömarkkinoinnin roolin vahvistamisesta yleisöjen, alustojen ja tuotannon myynnin osalta. Ennen Otavamediaa hän työskenteli Alma 360:ssa.

Alma Median b to b -markkinoinnin suunnittelupäälliköksi on nimitetty Kirsi Stenberg. Hän palaa Almaa PINS-maaorganisaation Suomen markkinointipäällikön paikalta. Sitä ennen hän työskenteli terveydenhuollon ammattilais- ja ajankohtaislehden Mediuutisten tapahtumatuottajana.

Sekä Repo että Stenberg aloittavat työnsä maaliskuussa

Share: