Nimityksiä: Juho Jokinen johtajaksi Aller Mediaan

9.2.2017 08:06Uutiset » Toimiala
Juho Jokinen.

Aller Media Oy on nimittänyt tytäryhtiönsä Dingle Oyn toimitusjohtajan Juho Jokisen B2B-liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi. Yhtiö selkeyttää organisaatiotaan vastaamaan paremmin dataliiketoiminnan ja sisältömarkkinoinnin kasvuun.

Lisäksi Allerin myyntijohtaja Hannaleena Koskinen (Director, B2B Sales) vastaa tästedes myös Dinglen B2B-myynnistä. Koskisen vastuulla on jatkossa molempien yhtiöiden B2B-myynnin vetäminen, myynnin strateginen kehittäminen ja synergian lisääminen asiakasyrityksille. Samassa yhteydessä Dinglen asiakkuuksista vastaavan tiimin johtoon on nimitetty Jasmiina Ojala (OTM, KTM) nimikkeellä Head of Accounts. Hänen vastuullaan on Dinglen seitsemän hengen asiakkuustiimi.

Jokisen johtamaan B2B-liiketoimintayksikköön kuuluvat uudistuksen myötä Dinglen liiketoiminta, Allerin Data & Digital Solutions -liiketoimintayksikkö, Allerin B2B-myynti sekä sisältömarkkinointitiimi Aller Ideas.

Kasvussa olevalle dataliiketoiminnalle on lisäksi perustettu oma Data & Digital Solutions -liiketoimintayksikkönsä, jota vetää liiketoimintajohtajaksi nimitetty Sami Lahtinen, Director of Data & Digital Solutions. Lahtinen toimi aiemmin Allerilla Head of Data Revenue -nimikkeellä.

Juho Jokinen ja Sami Lahtinen on nimitetty samalla Allerin johtoryhmään. Johtoryhmään nousee myös toiminnanohjauksesta ja kehityksestä vastaavaksi johtajaksi nimitetty Teemu Puurunen.

Dinglelle haetaan uutta toimitusjohtajaa. Vt. toimitusjohtajana toimii Dinglen COO:ksi nimitetty Jussi Ylävaara, jonka seuraajaksi suunnittelutiimin vetäjäksi on nimitetty Kerttu Takala.

Merja Haverinen johtamaan Otavamedia OMAa
VTM Merja Haverinen, 54, on nimitetty Otavamedia OMAn liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi ja Otavamedia Oy:n johtoryhmän jäseneksi 13.2.2017 alkaen.

Haverinen on toiminut viimeiset kuusi vuotta Keskon konsernin viestintäjohtajana. Aiemmin hän vastasi aluejohtajana Keskon Järvi-Suomen alueesta. Haverisella on yli kymmenen vuoden työkokemus kehitys- ja johtotehtävistä teleoperaattori TeliaSonerassa. Sitä ennen hän työskenteli kymmenen vuotta Helsinki Media Oy:n erikois- ja asiakaslehdissä.

Haverisen nimitys on osa Otavamedian yritysasiakkuuksien laajempaa organisaatiouudistusta, jossa ostetun ja oman median ratkaisut on keskitetty yhden kokonaisuuden alle. Otavamedia OMA fuusioitiin osaksi Otavamediaa vuodenvaihteessa. Liiketoimintajohtajana Haverisen vastuulla on erityisesti OMAn monikanavaisten sisältöpalveluiden kehittäminen. Yksikkö suunnittelee ja tuottaa vaikuttavaa sisältöä yli sadan asiakkaan omiin medioihin.

Jari Heikkinen.

Jari Heikkinen Antalis Oy:n aluemyyntipäälliköksi
Jari Heikkinen on 1.2.2017 alkaen nimitetty Antalis Oy:n aluemyyntipäälliköksi Packaging-liiketoiminta-alueelle. Heikkisellä on pitkäaikainen ja monipuolinen kokemus pakkausalalta.

Antalis Oy kuuluu Antalis-ryhmään, joka on Euroopan johtava papereiden, suurkuvamateriaalien ja pakkaustarvikkeiden tukkukauppa. Antalis toimii 43 eri maassa 5800 työntekijän voimin. Suomessa Antalis Oy:n toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Turussa.

Share: