Nimityksiä: Antalis, Alma Talent, Miltton

30.11.2016 08:00Uutiset » Toimiala
Esa Silvennoinen
Esa Silvennoinen

Esa Silvennoinen on nimitetty Antalis Oy:n myynti- ja markkinointijohtajaksi. Aikaisemmin hän on toiminut Antaliksessa liiketoimintapäällikkönä, Print & Office.

Jonna Kuosa on nimitetty Antalis Oy:ssä tehtävään Manager, Customer Service & E-commerce. Aikaisemmin hän on vastannut Antalis Oy:n sähköisestä kaupasta, nyt hänen vastuullaan on myös asiakaspalvelu.

Tomi Dahl on nimitetty Antalis Oy:n Business Controlleriksi. Aikaisemmin hän on työskennellyt vastaavissa tehtävissä Meira Oy:ssä.

Alma Talent Pron myyntijohtajaksi Päivi Autio
Alma Talent Pron uudeksi myyntijohtajaksi on nimitetty Päivi Autio. Hän siirtyy tehtävään Sanoma Media Finlandilta, jossa hän on viimeksi työskennellyt Kids Media -yksikön lisenssipohjaisen kirjaliiketoiminnan johtajana.

Autio on vastannut Sanoma Media Finlandilla tuotteiden myynnistä, markkinoinnista ja tilauspohjaisesta lukuaikapalvelusta. Uudessa tehtävässään hänen vastuullaan on Alma Talent Pron palveluiden ja tuotteiden myynti ja markkinointi.

Autio aloittaa myyntijohtajana 7. joulukuuta.

Eeva Kalli
Eeva Kalli

Miltton Networksin toimitusjohtajaksi Eeva Kalli
Viestintäkonserni Miltton Groupin yhteiskuntasuhteisiin ja vaikuttajaviestintään erikoistuneen tytäryhtiön Miltton Networksin toimitusjohtaja vaihtuu. Uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty KTM, HTM Eeva Kalli, joka siirtyy Miltonille Energiateollisuus ry:n viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtajan tehtävistä.

Uuden toimitusjohtajan myötä Miltton Networksin perustaja ja nykyinen toimitusjohtaja Jussi Kekkonen ottaa kontolleen koko Miltton Groupin laaja-alaiset asiakkuudet sekä yhteiskuntasuhteiden ja vaikuttajaviestinnän palveluiden kehittämisen ja neuvonannon. Hän toimii jatkossa myös Miltton Networks- ja Miltton Markets -yhtiöiden hallituksen puheenjohtajana.

Share: