Nimitykset: Tammi vahvistaa organisaatiotaan

15.8.2017 08:00Uutiset » Toimiala
Satu Sirkiä.

Kustannusosakeyhtiö Tammi vahvistaa organisaatiotaan viestintäpäälliköllä ja myyntipäälliköllä. Viestintäpäällikkö Satu Sirkiä vastaa Tammen kirjailijoiden ja kirjojen mediaviestinnästä, viestinnän strategian suunnittelusta, avainkirjailijoiden brändien kehityksestä viestinnällisesti sekä Tammen yhteiskuntasuhteista.

Sirkiä aloitti Tammella 10.8. Hän on työskennellyt kahdenkymmenen vuoden ajan muun muassa toimitussihteerinä, toimittajana ja uutisankkurina Ylessä, MTV3:lla ja Nelosen uutisissa.

Myyntipäällikkönä 5. syyskuuta aloittava Miguel Rosenström vastaa Tammen kirjojen myynnistä jälleenmyyjäasiakkaille, uusasiakashankinnasta ja projektimyynnistä. Rosenström on työskennellyt aiemmin muun muassa Alma Talentissa, jossa hän on vastannut viimeiset vuodet ammattikirjojen myynnistä jälleenmyyjäasiakkaille sekä digitaalisten ammattitietopalveluiden myynnistä yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille.

Kari Viljakainen.

Kai Viljakainen PPD:n asiakkuuspäälliköksi

Kai Viljakainen on Painotalo Plus Digitalin uusi asiakkuuspäällikkö. Työnsä hän aloitti 7. elokuuta. Viljakaisen toimipiste sijaitsee Jyväskylässä Keskisuomalaisen talossa Aholaidassa.

Ennen PPD:tä Viljakainen on tehnyt pitkän myyntiuran muun muassa Kirjapaino Karissa, painotalo Framilla ja Sisä-Suomessa.

Painotalo Plus Digital syntyi kahden painotalon, Esa Printin ja Kirjapaino Uusimaan yhdistymisen tuloksena syksyllä 2015. Yhtiö kuuluu Keskisuomalainen-konserniin.

Tuomas Pättö A-lehtien digijohtajaksi

A-lehtien digijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty 14. elokuuta alkaen Tuomas Pättö, joka siirtyy A-lehtiin Tee To Green Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä.

Elina Kukkonen.

Elina Kukkonen Alma Median viestintä- ja brändijohtajaksi

DBA (KTT) Elina Kukkonen on nimitetty Alma Median viestintä- ja brändijohtajaksi sekä konsernin johtoryhmän jäseneksi 1.9.2017 alkaen. Kukkonen on työskennellyt eri tehtävissä Alma-konsernissa vuodesta 1998. Viimeksi hän on vastannut Alma-brändin kehittämisestä ja markkinoinnista sekä toiminut Alma Median yhteismyynnin (Alma Mediaratkaisut) markkinointijohtajana.

Aiemmin Kukkonen on myös toiminut Kauppalehden johtoryhmässä ja Aamulehden markkinointipäällikkönä.

Lauri Sipilä.

MARKin toimitusjohtaja Lauri Sipilä siirtyy Brandworxxiin

MARK Suomen Markkinointiliiton toimitusjohtaja Lauri Sipilä aloittaa konsulttina Brandworxxissa syyskuun alussa. Brandworxx on suomalaisomisteinen brändijohtamisen tutkimus- ja konsultointiyritys. Yritys on perustettu vuonna 1996. Sen toimitusjohtaja on Jari-Pekka Taipale.

Share: