Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Nilpeterin fleksokoneille edustaja Suomeen

18.3.2022 08:15Uutiset » Toimiala
Saksalainen All4Labels-painotalo on hankkinut kolme Nilpeterin Panorama-hybridipainokonetta Euroopan tehtailleen. Kuva: Nilpeter.

Flexum /Trükimaailm on nyt Nilpeterin fleksopainokoneiden edustaja Baltiassa sekä Suomessa. Nilpeter on tanskalainen fleksokoneiden valmistaja, jonka valikoimaan kuuluvat fleksopainokoneet sekä digitaalinen etikettipainokone Panorama.

Virolainen AS Trükimaailm on perustettu vuonna 1996. Yritys on painoalan laitetoimittaja ja edustaa Koenig & Bauerin painokoneita Baltiassa. Suomessa yritys edustaa Koenig & Bauerin arkkipainokoneita.

Trükimaailm AS:n toimistot sijaitsevat Tallinnassa, Riikassa ja Vilnassa. Tytäryhtiö Flexum OÜ on vuodesta 2012 lähtien toimittanut värejä, painolevyjä ja tarvikkeita painotaloille.

Suomessa Trükimaailm on toimittanut värejä ja tarvikkeita fleksopainajille jonkin aikaa, kertoo Print&Medialle yrityksen Suomen maajohtaja Jarmo Jalonen. Palveluihin kuuluu mm. vesipohjaisten fleksovärien sekoitus GSE-sekoitusasemilla yhteistyössä Flint Groupin kanssa.

Nilpeterin sopimuksen myötä toiminta laajenee laitemyyntiin, ja kohderyhmänä ovat pakkausten ja etikettien painajat.

Trükimaailm hoitaa toimitukset ja laitteiden huollot toistaiseksi Virosta käsin ja tehtaan tuella.

Nilpeter on fleksopainotekniikassa suuri globaalisti toimiva laitetoimittaja. Yritys on kehittänyt innovaatioita esimerkiksi UV-fleksopainamiseen, seripainamiseen ja sleevereiden käyttöön offsetissa.

Array
Share: