Mutoh investoi Sesomaan

9.9.2008 11:26Uutiset » Toimiala

Suurkuvapuolen jälleenmyyntiyrityksenä toimineen Sesoma Oy:n liiketoiminnot ja pääomaresurssit vahvistuvat. Japanilaisen Mutoh Holdingin omistama Mutoh Europe on sopinut ostavansa Sesoman emoyhtiön SE Group S.A:n koko osakekannan. Omistusjärjestelyn jälkeen SE Group jatkaa toimintaansa Mutoh Europe NV:n alakonsernina.

Mutoh Europe NV on johtava leveän formaatin tulostimien ja tarraleikkureiden valmistaja. Sen pääkonttori sijaitsee Oostendessa Belgiassa. Mutoh Europe on perustettu vuonna 1991 kehittämään, valmistamaan ja markkinoimaan Mutohin tuotteita Euroopassa, Lähi-Idässä ja Afrikassa. Vantaalla konttoriaan pitävä Sesoma Oy on toiminut Mutohin laitteiden ja värien ainoana edustajana Suomessa vuodesta 1992 lähtien, jolloin Mutohin Euroopan tehdas perustettiin. Mutohilla on liiketoimintayksiköt Japanin ja Belgian lisäksi Yhdysvalloissa ja sen maailmanlaajuinen liikevaihto on yli 200 miljoonaa euroa. Mutohin palveluksessa on noin 1300 työntekijää.

Lisäresurssien myötä Sesoma jatkaa palveluidensa kehittämistä Suomessa. Sesoma Oy:n toimitusjohtaja Sami Lempinen kertoo, että nykyinen osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö jatkaa nykyisessä muodossaan.

– Erittäin vakavarainen Mutoh hakee kasvua, joten asiakkaillemme on luvassa positiivisia muutoksia sekä tuotevalikoiman että palveluiden osalta.

Kuvassa vasemmalta oikealle: Mr. M. Takayama, Chairman Mutoh Holdings Co., Ltd. – Mr. Rauno Leijola, Chairman of the SE-Group – Mr. T. Sato, President of Mutoh Holdings Co., Ltd. – Mr. Arthur Vanhoutte, President of Mutoh’s European operations – Mr. Samuli Vuorenhela, CEO of the SEGroup

Share: