Multiprint laajentaa palveluaan 3D-tulostukseen

28.8.2014 08:22Uutiset » Toimiala

Multiprint Oy laajentaa palveluaan 3D-tulostukseen ostamalla enemmistön vuodesta 2007 alalla toimineen RP-Casen liiketoiminnoista. Kauppa toteutuu 1.9.2014. RP-Casessa työskentelevät henkilöt, asiakkuudet sekä tulostuslaitteet siirtyvät kaupan myötä osaksi Multiprint 3D Oy:tä.

Yhtiön palveluihin kuuluu 3D-tulosteet kuten prototyypit, värilliset hahmomallit, toiminnalliset mallit, kiinnittimet, jigit ja lopputuotteet pienissä sarjoissa. RP-Case toimii Lahdessa.

– Myynnin taustalla on 3D-tulostuksen voimakas kasvu Suomessa. Muut pohjoismaat ovat meitä edellä ja halusimme panostaa uusiin asioihin. Perheyritys tarvitsi vahvemman taustan satsata etenkin teollisuuden tarpeisiin, jotka ovat meidän nopeimmin kasvava tuotealueemme, kertoo RP-Casen Tomi Kuusisto.

– Olemme reilut pari vuotta osallistuneet VTT:n ja Aalto-yliopiston 3D-hankkeisiin ja tutustuneet näin asiantuntijoiden ja teknologiaa hyödyntävän teollisuuden kautta alan tilanteeseen ja tarpeisiin. Kehitysmahdollisuudet ovat hyvät ja tämä kulma 3D-liiketoimintaan tulolle tuntuu istuvan Multiprintille parhaiten. RP-Caseen tutustuttuamme löysimme nopeasti yhteisen polun kehittää palveluja eteenpäin, Multiprintin varatoimitusjohtaja Risto Ojala toteaa.

Kuva: Accura Amethyst on 3D-materiaali koruteollisuuden mallinnukseen.

Share: