Multiprint kasvoi ja kannatti 2014

10.4.2015 07:42Uutiset » Toimiala

Multiprint-konserni onnistui toiminnassaan vuonna 2014. Liikevaihto kasvoi noin 34 miljoonaan euroon ja liikevoitto kaksinkertaistui noin kolmeen miljoonaan euroon. Yhtiö odottaa sekä liikevaihdon että tuloksen kasvavan edelleen vuonna 2015.

Tiedotteen mukaan yhtiö on myös tehnyt merkittäviä investointeja tulevaisuuteen. Yhtiö on panostanut sähköisiin liiketoimintoihin sekä teknisellä sektorilla että viestinnän asiakasratkaisuissa ja laajentunut 3D-tulostukseen. Yhtiö panostaa myös lisää crossmediaan sekä sähköisiin palveluihin. Multiprint osti maaliskuussa crossmediaan erikoistuneen Paino-Arran liiketoiminnan.

– Olemme panostaneet asiakaslähtöisiin sähköisiin ratkaisuihin, kuten uusiin projektipankkiratkaisuihin sekä painopalveluitamme täydentäviin sähköisiin markkinointi- ja viestintäratkaisuihin. Peruspainamisen vähentyessä yhä isompi osa asiakkaista haluaa keskittää ostojaan meidän tyyppiselle monipuoliselle toimijalle, joka ei pelkää tarjota myös painamista vähentäviä kokonaisratkaisuja. Myös 3D-tulostukseen lähdimme asiakastarpeita kuunnellen, toimitusjohtaja Jaakko Hirvonen kertoo.

Hirvosen mukaan Multiprintin tuloksentekokyky parani 2014, koska yksittäiset tuottamattomat yksiköt saatiin positiiviselle tulospolulle. Samaan aikaan yhtiö lisäsi henkilökunnan koulutusta.

Share: