Muller Martinin painokone Turkuun

27.5.2011 12:49Uutiset » Toimiala

Muller Martini Concepta

Pakkaus- ja mainospainotuotteisiin liittyviä tuotteita ja palveluita tarjoava Jaakkoo-Taara Oy on investoinut sveitsiläisrautaan. Alkukesästä turkulaisen Jaakkoo-Taaran tuotantoon asennetaan Müller Martini Consepta -offsetpainokone.

Rullasyöttöisessä Concepta-painokoneessa on neljä painoyksikköä, arkittaja ja stakkeri ohuiden painomateriaaleiden käsittelyyn. Concepta soveltuu erityisen hyvin juuri ohuiden materiaalien painamiseen, kuten lääke- ja kosmetiikkapakkauksien tuoteselosteet.

– Painolaatu tällä koneella on vertaansa vailla. Testamenttina sveitsiläiselle laadulle, kone ei ole pelkästään tehokas, vaan hyvin luotettava, kertoo Müller Martinin tuotepäällikkö Seppo Ursin.

Conceptan kuntoonlaittoaika on lyhyt, sillä moni painoa edeltävistä toiminnoista on automatisoitu ja painoa ohjataan kätevästi touch-screen paneelilta.

– Nyt voimme painaa kustannustehokkaasti pieniäkin sarjoja, koska painokoneen automaatiikka takaa helpon ja nopean kuntoonlaiton, kertoo Jaakkoo-Taaran tuotantopäällikkö Seppo Salminen.

www.jaakkootaara.fi

Share: