Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Muistix puolitti suurkuvatuotannon läpimenoajan

15.10.2021 09:56Uutiset » Toimiala
Muistix monipuolisti suurkuvatuotevalikoimaansa investoimalla Colorado 1650 -tulostimeen. Kuvassa Arto Ruha ja Petteri Huovinen. Kuva: Canon.

Raahelainen Muistix Oy puolittanut suurkuvatuotantonsa läpimenoajan investoimalla Canonin Colorado 1650 -tulostimeen. Investoinnin tavoitteena oli kustannusten optimointi ja läpimenoajan tehostaminen nostaen samalla laatutasoa.

Raahen alueella toimiva Raahen Painopiste / Muistix Oy on täyden paino paino-, näkyvyys- ja visuaalisen viestinnän suunnittelu- ja tuotantoyritys. Investointi Canon Colorado 1650 UVgel-rullatulostimeen yli kaksinkertaisti tasoleikkuukapasiteetin.

– Tarra eri käyttötarkoituksiin on ykköstuotteemme. Coloradon saavuttua laminointikulut ovat vähentyneet merkittävästi ja säästöä syntyy ajankäytön lisäksi nyt myös materiaalikulujen kautta. Nyt kaikki perus- ja ajoneuvoteippaukset tehdään ilman laminaattia, kovakaan lastaus tai asennus ei aiheuta jälkiä ja kestää kyljissä riittävästi. Myös ikkunareikätarrat näyttävät uskomattoman hyviltä sillä laminaattia ei tarvita. Värit ja kontrasti on aivan eri luokkaa, sama myös läpinäkyvän tarran kanssa, toteaa yrityksen toimitusjohtaja Arto Ruha.

Ruha kiittää myös tulostuksen mattatoimintoa, monipuolista materiaalivalikoimaa ja jälkikäsittelyn helpottumista. Colorado on osoittautunut jo alusta alkaen helppokäyttöiseksi ja huoltojen vähyys on tervetullut muutos.

Array
Share: