Monipuolisuus Konica Minoltan B2-koneen valttina

4.4.2017 08:31Uutiset » Toimiala
Christian Rittmoeller ja Daniel Baier (Rehms Druck) sekä Markus Neumann ja Thorsten Kinnen (Konica Minolta) AccurioJet KM-1-koneen edessä. Kuva: Konica Minolta.

Saksalainen painotalo Rehms Druck on ensimmäisenä Euroopassa hankkinut Konica Minoltan B2-koon AccurioJet KM-1 -inkjetpainokoneen. Valinnassa ratkaisi koneen kyky painaa monenlaisille materiaaleille myös kaksipuolisesti. Painotalo käyttää laitetta monipuolisesti suoramarkkinoinnin tuotteiden ja pakkausten painamiseen.

AccurioJet KM-1 lanseerattiin kaupallisesti Drupa-messuilla 2016. Ensimmäiset kaksi konetta myytiin amerikkalaisille yrityksille. Nelivärisessä koneessa käytetään UV-värejä. Arkkikoko on 585 x 750 mm, johon sopii kuusi A4-arkkia. Resoluutio on enimmillään 1 200 dpi:tä ja tuotantonopeus yhdeltä puolelta painettaessa 3 000 arkkia tunnissa.

– Rehms Druck painaa etikettejä ja pakkauksia samalla koneella kuin suoramarkkinointituotteita. KM-1-kone on uniikki siinä, että UV-väreillä voidaan painaa erilaisia painotuotteita standardeille offset-papereille ja myös muoville, sanoo Konica Minolta Europen markkinoiden kehityspäällikkö Mark Hinder.

Rehms Druck on käyttänyt Konica Minoltan tekniikkaa noin 10 vuotta, ja yrityksellä on Bizhub Press C1100 tuotantotulostimia. Offset-painamisessa yritys käyttää kolmea Heidelbergin Speedmaster XL-painokonetta. Työnkulkujärjestelmä on Kodakin Prinergy. Yrityksen liikevaihto on 18,5 miljoonaa euroa ja henkilökunnan määrä 150.

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: