Minna Kokka Suomalaiseen Kirjakauppaan

9.1.2018 15:11Uutiset » Toimiala
Minna Kokka. Kuva: Suomalainen Kirjakauppa.

Minna Kokka, 44, on nimitetty Suomalainen Kirjakauppa Oy:n toimitusjohtajaksi ja Otava-konsernin johtoryhmän jäseneksi 9.1.2018 alkaen. Hän seuraa tehtävässä Panu Porkkaa, joka siirtyy Verkkokauppa.comin toimitusjohtajaksi.

Kokka siirtyy Suomalaiseen Kirjakauppaan Kustannusosakeyhtiö Otavan myyntijohtajan ja Otavan Kirjapaino Oy:n toimitusjohtajan tehtävistä. Hän jatkaa Otavan Kirjapainon toimitusjohtajana 4.2.2018 asti. Otava-konserniin Kokka tuli syksyllä 2015 Bonnier Kirjat Suomi Oy:n myyntijohtajan tehtävästä.

Jukka Mildh. Kuva: Otavamedia.

Jukka Mildh Otavamediaan

Jukka Mildh (51) on nimitetty Otavamedia OMAn asiakkuusryhmän vetäjäksi (Head of Customer Team). Hän aloitti tehtävässään 8.1.2018. Mildh on kansainvälisen markkinoinnin, viestinnän, sisällöntuotannon ja suhdetoiminnan moniosaaja. Hänellä on vahva kokemus yritysten viestinnän digitalisoinnista, palvelumuotoilusta ja markkinoinnista.

Mildh on aiemmin toiminut asiakkuusjohtajana CreaMentors Oy:ssä, kaupallisena johtajana Hintsa Performance AG:ssä sekä F1-kuskien Nico Rosbergin ja Mika Salon managerina. Mildh toimii myös YLE Urheilun Formula 1 -asiantuntijana.

Otavamediassa Mildh vetää asiakkuusryhmää, jonka vastuulla on yli 20 yritysasiakkaan oman median strategiat, konseptoinnit, julkaisut ja digipalvelut suunnitteluineen ja tuotantoineen.

Share: