Mikko Moilanen Granon toimitusjohtajaksi

10.12.2018 10:24Uutiset » Toimiala
Grano Group Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on kutsuttu DI Mikko Moilanen (kuvassa keskellä). Moilanen ottaa toimitusjohtajan tehtävät vastaan välittömästi. Kuvassa vasemmalla Granon hallituksen puheenjohtaja Juha Sarsama ja oikealla tehtävänsä Granon toimitusjohtajana jättävä Jaakko Hirvonen.

Grano Group Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on kutsuttu DI Mikko Moilanen (s. 1965). Moilanen ottaa toimitusjohtajan tehtävät vastaan välittömästi. Hän on aikaisemmin toiminut Suunto Oy:n toimitusjohtajana.

Moilanen on aikaisemmin toiminut Suunto Oy:n toimitusjohtajana ja useissa eri johtotehtävissä Nokia Oyj:n palveluksessa. Hänellä on Panostajan tiedotteen mukaan laaja-alainen kokemus organisaatioiden johtamisesta ja suorituskyvyn kehittämisestä. Nykyinen toimitusjohtaja Jaakko Hirvonen jää Moilasen tueksi erityistehtäviin ennen siirtymistään eläkkeelle.

– Olen hyvin innoissani mahdollisuudesta päästä jatkamaan Granon kehittämistä yhä vahvemmaksi pelaajaksi toimialallaan, Moilanen toteaa.

Grano on Panostajan suurin sijoituskohde. Granon hallituksen puheenjohtaja Juha Sarsama kiittää Jaakko Hirvosta yhtiön kasvuvaiheen läpiviennistä ja toivottaa Mikko Moilasen lämpimästi tervetulleeksi Granoon.

Share: