Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Mikael Makkosesta Allerin uusi toimitusjohtaja

1.12.2021 09:00Uutiset » Toimiala
Mikael Makkonen aloittaa Aller Median toimitusjohtajana vuoden 2022 alusta. Kuva: Aller Media/Lari Järnefelt.

Mikael Makkonen (44) aloittaa Aller Media Oy:n johdossa 1. tammikuuta 2022. Allerille Makkonen siirtyy globaalin teknologia- ja tietopalveluyhtiön M-Brain-konsernin toimitusjohtajan paikalta. Hänellä on johtajataustaa myös Sanoma-konsernin yhtiöistä.

– Olen erittäin innoissani päästessäni medialiiketoiminnan pariin ja Suomen Allerin toimitusjohtajaksi. Perheyritys Aller on johtavia mediayhtiöitä pohjoismaissa ja tunnettu sitoutumisestaan asiakkaisiin, innovaatioistaan ja arvoistaan. Medialiiketoiminta on käännekohdassa, jossa perinteiset liiketoimintamallit muuttuvat nopealla tahdilla, ja lähdenkin innolla tähän muutoksen tekoon mukaan, Makkonen kommentoi.

Aller Media Oy on media- ja markkinointiyhtiö, jonka strategiana on kasvattaa digiliiketoimintaa ja huolehtia yhtiön menestyksekkäistä printtibrändeistä. Yhtiön medialiiketoiminnan brändejä ovat Seiska, Katso, All Over Press ja Data Refinery. Markkinointipalveluissa sisältömarkkinoinnin ja sosiaalisen media palveluita tuottavat Aller Ideas ja Dingle. Yrityksen liikevaihto oli 26,8 miljoonaa euroa vuonna 2020 (2020/09). Yritys työllistää 135 henkeä. Aller Media on osa tanskalaista Aller-mediakonsernia.

Array
Share: