Mika Suortti MCI Pressin toimitusjohtajaksi

21.9.2015 21:51Uutiset » Toimiala

Mika Suortti

Mika Suortti on siirtynyt konsulttiyhtiö Rdigon toimitusjohtajan tehtävästä MCI Pressin johtoon. Samalla MCI Pressin perustaja Jyrki Lehto on luopunut lopusta 30 prosentin osuudesta yhtiöstä ja jättänyt toimitusjohtajan tehtävän.

– Alun perin ajatukseni oli jatkaa pidempään MCI:ssä, mutta tulevan kokonaisuuden kannalta nyt on paras hetki ja ehkäpä korkea aikakin 28 vuoden jälkeen luovuttaa tahtipuikko seuraajalle, Jyrki Lehto toteaa tiedotteessa.

Yhtiön uutena toimitusjohtajana 11. syyskuuta aloittanut Mika Suortti siirtyi tehtävään konsulttiyhtiö Rdigon toimitusjohtajan tehtävästä. Aiemmin hän on toiminut muun muassa Hansaprintin varatoimitusjohtajana sekä kansainvälisissä asiakkuuksien hallinnan ja myynnin johtotehtävissä Capgeminissä sekä ICL:ssä.

Uusi MCI Press syntyi huhtikuussa 2015, kun Deco Media, MCI Press ja Otavamedia Asiakasviestintä yhdistyivät. Yhtiö tarjoaa yrityksille, yhdistyksille ja julkistalouden toimijoille sisältömarkkinoinnin printti-, verkko-, uutiskirje- ja videosisältöjä yhdessä sosiaalisen median, mediaviestinnän ja webcast-palveluiden kanssa. MCI Pressillä on toimipisteet Helsingissä ja Turussa, ja se työllistää noin 60 henkilöä. Vuodelle 2015 budjetoitu liikevaihto on yli kahdeksan miljoonaa euroa.

Share: