Miia Mäkinen markkinointijohtajaksi Myynninmaailmaan

12.3.2021 08:45Uutiset » Toimiala
Miia Mäkinen. Kuva: Ilkka-Yhtymä.

Ilkka-Yhtymään kuuluva B2B-markkinointitoimisto Myynninmaailma Oy vahvistaa asemiaan valtakunnallisena B2B-markkinoinnin asiantuntijayrityksenä. Yritys panostaa jatkossa entistä enemmän omaan markkinointiinsa, ja on nimittänyt Myynninmaailman liiketoimintajohtajana toimineen Miia Mäkisen, KTM, yrityksen markkinointijohtajaksi 15.2.2021 alkaen.

Myynninmaailman kasvu oli tiedotteen mukaan viime vuonna koronapandemiasta huolimatta ennätyksellisestä. Viime vuoden lopulla lisäkasvua toi myös yrityskauppa oululaisesta digitoimisto Digimoguli Oy:stä, joka vahvisti Myynninmaailman asiantuntijataustaa ja asemaa erityisesti Pohjois-Suomessa.

Myynninmaailman palvelutarjontaan kuuluvat tällä hetkellä muun muassa myynnin, markkinoinnin ja viestinnän suunnittelu, digitaalinen markkinointi, myynnin ja markkinoinnin automaatio, viestintä sekä luovat palvelut, kuten verkkosivut, videot, visuaaliset ilmeet ja konseptit sekä graafiset materiaalit. Yritys on myös Hubspotin virallinen kumppani Suomessa.

– Kasvutavoitteemme ovat jatkossakin kovat. Aiomme kasvaa aidosti valtakunnalliseksi toimistoksi, mikä vaatii entistä isompia panostuksia omaan markkinointiin. Tavoitteenamme on olla B2B-markkinoinnin suunnannäyttäjä Suomessa, ja tässä Miian rooli on keskeinen, sanoo Myynninmaailman toimitusjohtaja ja osakas Ville Orrenmaa.

Share: