Mediuutisten päätoimittajaksi Anne Lahnajärvi

5.2.2019 10:16Uutiset » Toimiala
Anne Lahnajärvi. Kuva: Mediuutiset.

Alma Median kustantaman terveydenhuollon uutis- ja ajankohtaismedian Mediuutisten päätoimittajaksi on nimitetty eMBA Anne Lahnajärvi. Hän on viimeksi toiminut sanomalehti Uusimaan vastaavana päätoimittajana.

Lahnajärvi on toiminut Porvoossa ilmestyvän sanomalehti Uusimaan vastaavana päätoimittajana maaliskuusta 2016, kaupunkilehti Tamperelaisen päätoimittajana 2014–2015 sekä useissa journalistin ja kehitystehtävissä Lehtiyhtymä- ja Keskisuomalainen-konserneissa.

– On upea tilaisuus päästä jatkamaan edeltäjäni hyvää työtä, kehittämään Mediuutisia ja tulla osaksi Alma Talentin tiimiä. Näen Mediuutisten tulevaisuuden vahvana osana kohderyhmänsä arkea ja odotan innolla uusien verkostojen rakentumista, sanoo Anne Lahnajärvi.

Lahnajärvi aloittaa päätoimittajana huhtikuussa. Mediuutisten päätoimittajana vuodesta 2015 toiminut Anna Niemelä päätti tehtävässään 31.1.2019 ja siirtyi pois konsernin palveluksesta ryhtyäkseen yrittäjäksi. Päätoimittajan sijaisena toimii toimituspäällikkö Erpo Pakkala.

Mediuutiset on sitoutumaton terveydenhuollon uutis- ja ajankohtaismedia lääkäreille, lääkealan ammattilaisille ja päättäjille sekä julkisessa terveydenhuollossa että yrityksissä. Painettu lehti ilmestyy 35 kertaa vuodessa ja sen jakelumäärä on 23 000 kappaletta.

Share: