Marvacolle uusi toimitusjohtaja ja puheenjohtaja

15.1.2018 08:28Uutiset » Toimiala
Antti Mikkilä.

Marvaco on nimittänyt yhtiön nykyisen toimitusjohtaja DI Kai Lankisen Marvacon päätoimiseksi hallituksen puheenjohtajaksi. Lankisen vastuulla on EGP-toimintamallin tehokas hyödyntäminen yhtiön liiketoiminnassa sekä kumppanuudet ja kasvu. KTM Antti Mikkilä on nimitetty konsernin toimitusjohtajaksi.

Muutos astui voimaan 3. päivä tammikuuta 2018. Kai Lankinen on toiminut Marvacon toimitusjohtajana vuodesta 2007 saakka. Antti Mikkilä on toiminut 2000-luvun aikana kansainvälisessä liiketoiminnassa ja pakkausteollisuudessa eri johtotehtävissä sekä konsulttina. Marvacon hallituksessa sekä toiminnan kehittämisessä Mikkilä on ollut mukana vuodesta 2015 saakka. Yhtiön hallituksen kokoonpano pysyy entisellään.

– Muutos on tarpeellinen, jotta Marvacon asiakkaat pääsevät entistä nopeammin hyötymään kasvaneen yhtiön palkituista ratkaisuista, joista laajennettuun väriavaruuteen perustuva EGP on yksi hyvä esimerkki. Pääsen nyt keskittymään Marvacon teknisen edistyksen jalostamiseen entistä kohdennetummin ja odotan että saamme lisää hyviä tuloksia ja mahdollisuuksia asiakas- ja kumppaniverkostomme hyödyksi, Lankinen kertoo.

Marvaco on tiedotteen mukaan Pohjoismaiden suurin fleksolaattojen valmistaja ja johtava pakkausaineistojen tuotantoyhtiö. Yritys toimii Helsingissä, Tampereella ja Ulvilassa sekä Helsingborgissa, Sunnessa, Örebrossa ja Karlstadissa Ruotsissa.

Share: