Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Marvaco siirtyy uuteen UV-LED-teknologiaan

14.10.2021 10:04Uutiset » Toimiala
Marvacon uusi tuotantoyksikkö Porissa on läpäissyt lopullisen FlexoExpert-auditoinnin. Yksikössä on otettu käyttöön uusi UV-LED-valotustekniikka fleksopainolevyjen valmistuksessa. Kuva: Marvaco.

Prepress-toimittaja Marvaco jatkaa investointejaan aloittamalla UV-LED-valotuksen käytön fleksopainolevyjen valmistuksessa. Valotin on ensimmäinen laatuaan Pohjoismaissa. Yritys on myös saanut FlexoExpert-sertifioinnin kaikkiin tuotantoyksiköihinsä Pohjoismaissa.

– Investointi lisää entisestään tuotteidemme laatua ja ympäristöystävällisyyttä, kun siirrymme LED-valotukseen. Täysin uuden LED-tekniikan avulla voimme siirtyä HD ja Full HD -laadusta Ultra HD -terävyyteen fleksopainolevyn valmistuksessa, sanoo Marko Valkamo, Marvacon Chief Prepress Production Officer.

Uuden levynvalmistustekniikan toimittaja on XSYS.

– Olemme erittäin tyytyväisiä pitkäaikaisen kumppanuutemme jatkumisesta Marvacon kanssa. Kehitämme teknologioita ja teknistä osaamista painopinnanvalmistuksen ja kestävän pakkauspainatuksen edistämiseksi. Marvaco on todellinen edelläkävijä kestävässä prepress-tuotannossa ja Expanded Gamut Printing (EGP) -menetelmässä. Tämä yhteistyö auttaa myös meitä kehittämään entistä tehokkaampia ja ympäristöystävällisempiä prosesseja, sanoo XSYS:n kaupallinen johtaja Paul Campbell.

Samaan aikaan yhtiön uusi tuotantoyksikkö Porissa on läpäissyt lopullisen FlexoExpert-auditoinnin. Sertifioinnin toteuttaminen on samankaltaistanut toiminnan toimipaikkojen välillä. Virtaviivaistettu tuotanto myös yhtenäistää Marvacon tuotteiden laatua entisestään, toteaa Porin yksikön päällikkö Vesa Maukonen.

Array
Share: