Marvaco laajenee Ruotsiin

8.8.2013 12:30Uutiset » Toimiala

Marvaco_Lind_Lankinen

Suomalainen pakkausrepro Marvaco saavuttaa merkittävän aseman Pohjoismaissa. Marvaco laajentaa toimintaansa Ruotsiin ostamalla Etelä-Ruotsissa toimivan pakkausreproon ja fleksopainolaattojen valmistukseen keskittyneen Linds Flexo AB:n. Lähes kahden miljoonan euron liikevaihdon vuonna 2012 tehnyt Linds Flexo on pitkäikäinen yritys, joka juhlii 100-vuotista taivaltaan vuonna 2014.

Kaupan myötä Linds Flexon toimitusjohtaja ja entinen omistaja Mats Lind (kuvassa vasemmalla) tulee osaomistajaksi Marvacoon sekä saa vastuulleen konsernin Ruotsin toiminnot. Hän jatkaa Linds Flexon johdossa.

– Marvaco on Suomessa kasvanut ja menestynyt alan johtava yritys. Uskon, että liittyminen Marvacoon tarjoaa meille mahdollisuuden kasvattaa toimintaa vastaavalla tavalla myös Ruotsissa, kertoo Mats Lind.

– Linds Flexon hankinta on pitkäjänteisen kehityksen tulos. Yhteistä Linds Flexossa sekä Marvacossa ovat toimialan johtava laatu ja asiakasyhteistyö, toteaa Marvacon toimitusjohtaja Kai Lankinen (kuvassa oikealla).

Lankinen iloitsee, että asiakasmittausten mukaan Linds Flexo tarjoaa toimialallaan Ruotsin parasta asiakaspalvelua. Pitkän historiansa tuloksena ISO 9001 -sertifioitu yritys on saavuttanut paikkansa korkean laadun ja menestyksekkään asiakasyhteistyön tekijänä. Myös Marvaco on palkittu asiakasyhteistyöstään yli 20 kansainvälisillä palkinnoilla kymmenen vuoden aikana.

Kaupan taustalla ovat yhtenäiset toimintaperiaatteet ja halu palvella asiakkaita entistäkin paremmin: Molemmilla yhtiöillä on laattatuotannossaan moderni teräväpiirtolaitteisto ja kattava palvelukonsepti.

Kaupan jälkeen Marvaco Oy on pakkauspainopinnan valmistukseen ja ulkoasun toteutukseen erikoistunut Suomessa ja Ruotsissa toimiva yritys, jossa työskentelee 80 reproammattilaista. Konserniin kuuluvien yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 8,5 miljoonaa euroa. Marvacon omistavat toimiva johto, avainhenkilöt sekä suomalainen pääomasijoittaja Canelco Capital.

Share: