Markprint menestyy hybridipainamisella ja joustoilla

18.6.2015 08:03Uutiset » Toimiala

Lahtelainen Kirjapaino Markprint Oy on keskittynyt korkealaatuiseen hybridipainamiseen. Erikoistuminen ja henkilökunnan joustohalu ovat pitäneet yrityksen pinnalla jo 30 vuotta.

Markprint hankki vuonna 2008 hybridipainokoneen, jolla voi toteuttaa erilaisia erikoisefektejä kuten hopealaminointia, erikoislakkauksia ja valkoista spottiväriä.Asiakkaat ovat yhä enemmän löytäneet nämä efektit, kertoo toimitusjohtaja Arto Näveri.

– Teemme hyviä aistimustuotteitta, joilla voidaan yllättää ja ihastuttaa painotuotteen saaja. Ne puhuttelevat aivan eri tavalla kuin digitaalinen viestintä, Näveri sanoo.

Hyvä esimerkki Markprintin tänä keväänä toteuttamista erikoistöistä on Lahden Golfin jäsenlehti Svingi. Lehden kannesta saatiin näyttävä hopealaminoinnilla, lakkauksella ja spottivärillä.

Näveri ja tuotantopäällikkö Matti Pukkila omistavat yrityksen ja heillä on jo 43 vuoden yhteinen työhistoria. Vaikeista ajoista on selvitty omistajien ja henkilökunnan joustoilla ilman yhtään irtisanomista. Omistajat ovat tinkineet palkastaan ja henkilökunta käyttää työaikapankkia, jonka avulla voidaan hallita miehitystä eri tilanteissa. Yrityksen liikevaihto oli 2,4 miljoonaa euroa vuonna 2014 ja henkilökunnan määrä 22.

Markprint vahvisti myyntiään kutsumalla Risto Parkkosen myyntipäälliköksi 1.5.2015 alkaen. Hänellä on vankkaa kokemusta asiakaspalvelusta sekä toimimisesta eri kirjapainoissa.

Share: