Marko Silventoinen Otavan Kirjapainon johtoon

11.1.2018 09:06Uutiset » Toimiala
Marko Silventoinen. Kuva: Otava.

Viestintätekniikan insinööri AMK Marko Silventoinen on nimitetty Otavan Kirjapaino Oy:n toimitusjohtajaksi ja Kustannusosakeyhtiö Otavan johtajiston jäseneksi. Hän aloittaa tehtävässään 5.2.2018.

Silventoinen seuraa tehtävässä Minna Kokkaa, joka siirtyy Suomalaisen Kirjakaupan toimitusjohtajaksi.

Marko Silventoisella on tiedotteen mukaan pitkä ja monipuolinen osaaminen kirjapainoalalta. Hän on työskennellyt mm. Hansaprintissä tuotantopäällikkönä vuodesta 2007 asti. Silventoisella on vahva kokemus graafisesta alasta asiakkaiden, henkilöstön sekä aineistojen tuotannon kautta.

– Marko tuo meille pitkän kokemuksensa myötä juuri sitä osaamista ja johtamista, jota muuttuvassa kirjapainotoiminnassa ja kirja-alalla tarvitaan, sanoo Kustannusosakeyhtiö Otavan toimitusjohtaja Pasi Vainio.

Jojo Uimonen. Kuva: Otava.

Jojo Uimonen Otavan markkinointipäälliköksi

Jojo Uimonen on nimitetty Kustannusosakeyhtiö Otavan markkinointipäälliköksi. Hän aloittaa tehtävässään 1.2.2018.

Jojo Uimosella on vahva ja monipuolinen kokemus markkinoinnin tehtävistä. Hän on aiemmin työskennellyt markkinointipäällikkönä Sandrew Metronome Oy:ssä ja SF Film Oy:ssä. Otavaan Uimonen siirtyy Dionysos Films Oy:stä.

Nona Ratia. Kuva: Otava.

Nona Ratia Otavan myyntijohtajaksi

Nona Ratia on nimitetty Kustannusosakeyhtiö Otavan myyntijohtajaksi 9.1.2018 alkaen. Ratia on työskennellyt Otavassa vuodesta 2015 lähtien, viimeksi liiketoimintapäällikkönä.

Otavaan Ratia siirtyi Suomalaisesta Kirjakaupasta tuotepäällikön tehtävistä. Ratia on työskennellyt myös S-Ryhmässä valikoimapäällikkönä useilla eri käyttötavarakaupan tuotealueilla. Hän seuraa tehtävässä Minna Kokkaa, joka siirtyy Suomalaisen Kirjakaupan toimitusjohtajaksi.

Share: