Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Markkinointitoimistot Aava & Bang ja Bermuda yhdistyvät

15.12.2022 07:44Uutiset » Toimiala
Aava & Bangin toimitusjohtaja Vilja Laaksonen. Kuva: Aava & Bang.

Markkinointitoimistot Aava & Bang Oy ja Markkinointitoimisto Bermuda Oy yhdistyvät 3.1.2023 Aava & Bangin nimen alle. Yhdistymisen myötä yrityksen liikevaihto on noin 6 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 80 markkinoinnin ja viestinnän ammattilaista Helsingissä, Jyväskylässä ja Tampereella.

– Aava & Bangilla on ollut selkeä strategia, jota on ohjannut kaksi kasvun suuntaa. Toinen on ollut orgaaninen kasvu ja toinen vaihtoehto yritysjärjestelyt, taustoittaa Aava & Bangin toimitusjohtaja Vilja Laaksonen.

Tammikuussa toteutuva yhdistyminen tuo markkinointitoimistot Aava & Bangin nimen alle. Aava & Bangin omistuspohja myös kasvaa yhdistymisen myötä. Uudistuvan yrityksen toimitusjohtajana jatkaa viestinnän tohtori (FT), Vilja Laaksonen. Bermudan nykyinen toimitusjohtaja Jarkko Caven jatkaa yrityksessä osakkaana.

Yhdistymisen myötä yrityksen palveluvalikoimassa yhdistyvät tiedotteen mukaan syvä asiakas- ja työntekijäymmärrys, luova suunnittelu, viestintä ja vahva digiosaaminen. Erityisesti B2B-markkinointi ja sitouttava työyhteisöviestintä ovat yrityksen tekemisen keskiössä. Uusi Aava & Bang jatkaa asiakkaiden palvelemista aiempaa monipuolisemmalla palveluvalikoimalla ja tulevaisuudessa entistä vahvempana myös Tampereen alueella.

Array
Share: