MarkkinointiKollektiivin tapahtumat Messukeskukseen

7.1.2020 15:54Uutiset » Toimiala
MarkkinointiKollektiivin kuukausitapaamisiin osallistuu kuhunkin noin 200 markkinoinnin ammattilaista. Kuva: Messukeskus.

Messukeskuksessa rakennetaan jatkossa Suomen parasta markkinointia, sillä markkinoinnin ammattilaisten verkosto MarkkinointiKollektiivi tuo kuukausittaiset tapahtumansa Pasilaan. MarkkinointiKollektiivin kuukausitapaamisiin osallistuu kuhunkin noin 200 markkinoinnin ammattilaista.

MarkkinointiKollektiivi on yhteisö, johon kuuluu yli 13 000 markkinointiosaamisen kehittämisestä kiinnostunutta alan ammattilaista eri puolilta Suomea. Verkosto järjestää yhdessä kumppaneidensa kanssa koulutuksia, teematapahtumia ja mentorointiohjelmia sekä tuottaa sisältöjä omaan markkinointiaiheiseen blogiin ja podcastiin.

Verkoston kuukausittaiset jäsentapahtumat järjestetään vuoden 2020 alusta Messukeskus Siivessä Pasilassa. Kuukausitapaamisiin osallistuu kuhunkin noin 200 markkinoinnin ammattilaista, ja niissä pohditaan markkinoinnin ajankohtaisia aiheita ja ratkotaan alaa puhuttavia haasteita.

– MarkkinointiKollektiivi on Suomen suurin markkinointialan osaajien yhteisö ja Messukeskus taas Suomen suurin ja tunnetuin tapahtumamarkkinoinnin osaaja ja alusta Suomessa. Yhteistyö on luontevaa ja varmasti molemmille osapuolille hedelmällistä, sanoo Messukeskuksen markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue.

– MarkkinointiKollektiivin ytimessä on alan ihmisten kohtauttaminen toistensa kanssa ja keskustelun herättäminen sekä päivän polttavista aiheista että ikivihreistä teemoista. On etuoikeus saada MarkkinointiKollektiivin kuukausitapahtumille koti Messukeskuksesta, jossa fasiliteetit ovat todellakin kunnossa, sanoo MarkkinointiKollektiivin kumppanuuksista vastaava Marica Thorén.

Share: