Markkinoinnin pilvipalveluissa suuri fuusio

3.11.2014 09:00Uutiset » Toimiala

Koodiviidakko Oy kasvaa tiedotteen mukaan Suomen suurimmaksi alallaan, kun yhtiö fuusioituu News Enginen ja JSP Median kanssa. Fuusion myötä Koodiviidakon Marketing Cloud -palvelun rinnalle lanseerataan viestintäalan pilvipalvelu PR Cloud. Uutta yhtiötä johtaa Samuli Tursas.

Marraskuun alusta fuusioituvan yhtiön liikevaihto on tänä vuonna yli kahdeksan miljoonaa euroa. Yhtiön tulos on vahvasti positiivinen ja yhtiö on velaton. Liikevaihto kasvaa tällä hetkellä 35 prosentin vuosivauhtia. Työntekijöitä on 114. Kotimaassa asiakkaita on noin 2000.

Yhtiö on käynnistänyt palveluidensa vientitoiminnan viime vuonna avaamalla toimistot tytäryhtiöiden toimesta Dubaihin ja tänä vuonna Berliiniin sekä Pariisiin. Myös Moskovassa toimii viime vuonna perustettu tytäryhtiö. Uusin vientiyhtiö aloittaa joulukuussa Hong Kongissa. Ulkomailla yhtiö toimii Liana-brändin alla.

Yhtiön omistavat sen viisi perustajaa, jotka vastaavat yhtiön liikkeenjohtamisesta. Yhtiön toimitusjohtajana ja Marketing Cloud -palveluiden johtajana toimii Samuli Tursas, 34, ja PR Cloudin johtajana KTM Riina Vasala, 31.

Kuvassa Samuli Tursas.

Share: