Mariehamns Tryckeri investoi MGI-painokoneeseen

24.10.2018 07:29Uutiset » Toimiala
Meteor DP8700 XL+ on monipuolinen toonerilla toimiva painokone. Kuva: MGI.

Mariehamns Tryckeri on hankkinut MGI Meteor 8700 XL+ koneen tehostamaan tuotantoaan. Koneen toimitti ja asensi KTA-Yhtiöt Oy.

Kirjapainolla on ollut jo kuusi vuotta käytössä aikaisempi MGI-digipainokone. Painolla on myös HP Indigo-digipainokone. Yrityksen liikevaihto oli 1,7 miljoonaa euroa vuonna 2017.

– Liiketoiminnan kasvattaminen vaatii osaavan henkilöstön lisäksi tehokkaat ja hyvät laitteet. Asiakkaat vaativat laatua ja yhtä nopeampia toimituksia, usein jo seuraavaksi päiväksi. Halusimme vahvistaa tuotantoamme uudella MGI Meteor 8700 XL+ -laitteella, kertoo Yngve Johansson, Mariehamns Tryckerin toimitusjohtaja.

Johanssonin mukaan MGI sopii painolle erittäin hyvin siksi, että sillä voidaan painaa monelle eri materiaalille, mm. kirjekuorille ja itsejäljentäville paperille sekä eri muovimateriaaleille.

– On myös hienoa, että voimme painaa isompia arkkeja, 330 x 1050 mm, ilman isompia asetusten säätöjä. Uudella koneella voimme painaa jopa 1200 mm pituiselle materiaalille, Johansson sanoo.

Share: