Manrolandilla hyvä tilauskanta offsetpainokoneissa

20.12.2019 07:00Uutiset » Toimiala
Etelä-korealainen Gabwoo MoonHwaSa -painotalo saavutti viime vuonna tuotantoennätyksen uudella Roland 705 3B Evolution -painokoneellaan. Koneella tehtiin 62 miljoonaa arkkia ensimmäisenä vuotena. Kuva: Manroland Sheetfed.

Manroland Sheetfed -yritys on saanut tämän vuoden lopussa runsaasti tilauksia. Yrityksen tuotantokapasiteetti on nyt täydessä käytössä Saksan tehtaalla Offenbachissa. Tilauksia on loppukevääseen saakka. Selvästi parantuneen kysyntätilanteen vuoksi tehtaalla on voitu siirtyä takaisin täyteen työpäivään ja työntekijöitä on myös palkattu lisää.

Manroland Sheetfedin toimitusjohtaja Rafael Penuelan mukaan yrityksen myynti on kehittynyt suunnitellusti huolimatta siitä, että maailman painomarkkinoilla on monia uusia haasteita. Yrityksessä tehdään kovasti töitä lisäkauppojen saamiseksi ja paremman palvelun tarjoamiseksi.

– Tarjoamme asiakkaille hyvin kilpailukykyisiä painoratkaisuja, jotka auttavat heitä saavuttamaan kestävän kannattavuuden. Ratkaisumme ovat toimineet, Penuela sanoo.

Manroland Sheetfed GmbH on tiedotteen mukaan johtava saksalainen offset-arkkipainokoneiden toimittaja. Yrityksellä on tytäryhtiöitä yli 40 maassa ja se on brittiläisen teollisuusyrityksen Langley Holdings Plc:n tytäryhtiö.

Share: