manroland Goss hyvässä vauhdissa

7.3.2019 08:16Uutiset » Toimiala
Goss oli tunnettu sanomalehtipainokoneiden toimittaja. Kuva: Goss.

Rotaatiopainokoneiden toimittaja manroland Goss on päässyt hyvään vauhtiin viime vuoden fuusion jälkeen. Tilausten määrä on kasvanut, ja tuotantokapasiteetin käyttöaste on korkealla tasolla toimitusjohtaja Alexander Wassermannin mukaan.

Uusi globaali toimija syntyi eurooppalaisen manroland web systems -yrityksen ja amerikkalaisen Gossin yhdistyessä. Viime vuoden lopussa yritys hankki automaatioratkaisuja tarjoavat Harland Simonin ja GWS-yrityksen.

manroland Gossin liikevaihto oli viime vuonna yhteensä 327 miljoonaa euroa. Vuodenvaihteessa saatiin uusia tilauksia 50 miljoonalla eurolla, ja tilausprojektien arvo nousi 200 miljoonaan euroon.

– Olemme luoneet globaalin yrityksen, joka pystyy tarjoamaan alan laajimman valikoiman asiakkaille. Aiomme edelleen vahvistaa johtavaa markkina-asemaamme ja kehittää uusia kannattavia liiketoimintoja, Wassermann sanoo.

Yritys investoi nyt pääasiassa joustopakkausten painamiseen, ennakoivan Maintellisense-huoltojärjestelmän kehittämiseen ja verkkokauppajärjestelmään.

Share: