Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Mainospuu varautuu suurkuvatuotannon kasvuun

8.11.2021 08:29Uutiset » Toimiala
Mainospuun operaattorit Janika Lindström ja Anni Lampinen sekä yrittäjä Jari Putkonen. Kuva: Sesoma.

Mainospuu Oy varautuu suurkuvatuotannon kasvuun investoimalla uuteen Canonin Colorado-suurkuvatulostimeen. Sesoma Oy asensi Canon Colorado 1650 -tulostimen Mainospuun tuotantoon kesällä 2021.

Mainospuu Oy on Itä-Suomessa ja verkkokaupan kautta valtakunnallisesti toimiva toteuttavaan mainontaan keskittyvä yritys. Jari Putkonen, Mainospuu Oy:n yrittäjä, on messuilla ja Demopäivillä tutustunut UVgel-teknologiaan ja vaikuttunut sen nopeudesta ja edistyneistä ominaisuuksista.

– Coloradolla tulostamme suurimman osan kiiltävää tarraa auto- ja mainoskylttiteippauksiin ja nyt voimme hyödyntää paremmin myös edullisempia monomeerimateriaaleja, koska Coloradon kiinnityslämpö on niin matala. Toinen tärkeä sovellus meille on kuvavuodat, kuten roll-upit ja kuvaseinät. Lisäksi osa asiakkaistamme tilaa erikois- ja premium-sovelluksia ja silloin hyödynnämme laitteen mattatulostusta korkealaatuisiin taidejulisteisiin, toteaa Putkonen.

Mainospuu Oy on Mikkelissä toimiva 40-vuotias perheyritys. Jari Putkonen on toiminut yrityksen toimitusjohtajana vuodesta 2004.

Array
Share: