Mainospuu kasvatti suurkuvakapasiteettiaan

10.12.2020 08:00Uutiset » Toimiala
Kuvassa Mainospuun Tuomas Välimäki, Jari Putkonen ja Janika Lindström sekä uusi tasotulostin HP Latex R2000. Kuva: Seri-Deco.

Mikkelissä toimiva mainostalo Mainospuu Oy on kasvattanut suurkuvatulostuksensa tehoa ja kapasiteettia HP Latex R2000 -tasotulostimen hankinnalla. Investoinnilla tähdättiin myös entistä ekologisempaan toimintaan.

HP Latex R2000 -tulostin on toimintavarmuudellaan lisännyt Mainospuun tehoa ja kapasiteettia.

– R2000 tulostaa laadukkaasti suuremmillakin nopeuksilla ja lisäksi voimme tätä nykyä jättää tulostimen yöksi töihin ilman valvontaa ja aamulla on 50 m tulosteita valmiina. Tämä kasvattaa tuotantotehoa huomattavasti, sanoo tulostimen operaattorina toimiva Janika Lindström.

Uuden tulostimen myötä yrityksen tuotantokapasiteetti on kasvanut merkittävästi.

– Olen myös erittäin tyytyväinen laatuun ja ympäristöystävällisyyteen. Lisäksi parantunut tuotantovarmuus on tuonut meille uusia markkinoita. Voin suositella R2000-tulostinta, koska se on vastannut odotuksiamme ja osin ylittänyt ne, summaa Mainospuun toimitusjohtaja Jari Putkonen.

Mainospuu hankki tasotulostimen keväällä 2020 Seri-Decolta. R2000-tasotulostin on hybridimalli, joka tulostaa jopa 2,5 m leveää suurkuvaa sekä rulla- että levymateriaaleille.

– Tasotulostinta hankkiessamme emme edes harkinneet muuta vaihtoehtoa kuin HP Latexia. Olemme tulostaneet HP Latex -rullatulostimilla jo siitä lähtien, kun ensimmäiset HP:n lateksitulostimet tulivat markkinoille yli 10 vuotta sitten. HP Latex -teknologia on laadun, käyttäjäystävällisyyden ja ekologisuutensa vuoksi meille täysin selvä valinta, kertoo Putkonen.

Putkosen mukaan ympäristöystävällisyys on yrityksille ja monille asiakkaille erittäin tärkeä arvo. Hänen mukaansa kysyntä ekologisille ratkaisuille on noussut, ja ympäristöystävällisyys on yhä useammin ratkaiseva tekijä asiakkaan päätöksenteossa. Vesipohjaisten, hajuttomien ja turvallisten lateksivärien ansiosta tulosteita voidaan käyttää missä tahansa ympäristöissä.

Mainospuu Oy on vuonna 1981 perustettu täyden palvelun mainostalo, joka toteuttaa mainoskyltit, suurkuvatulosteet, opasteet, julisteet, erilaiset tarrat sekä auto- ja ikkunateippaukset. Yritys on lisäksi mukana toteuttamassa erilaisia tapahtumia.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: