Mailhouse ja Koliprint yhdistyvät

22.3.2017 15:04Uutiset » Toimiala
Koliprintin toimitusjohtaja Sari Niemi.

Kaksi merkittävää graafisen suoramarkkinoinnin ja asiakasviestinnän tuottajaa Koliprint Oy ja Mailhouse Oy yhdistyvät 1.4.2017. Fuusio edistää tiedotteen mukaan kirjemuotoisen suoramarkkinoinnin nousua. Asiakkaat saavat kokonaispalvelua ja tuotantoprosessi nopeutuu, lupaa Koliprintin toimitusjohtaja Sari Niemi.

– Asiakkaiden näkökulmasta Mailhousen ja Koliprintin yhdistyminen tarkoittaa helpotusta kampanjasuunnitteluun ja  -resursointiin, kun kokonaispalvelun saa saman katon alta ja yhdeltä yhteyshenkilöltä. Lisäksi tämä tarkoittaa toimitusten nopeutumista, kun tuottaminen tapahtuu yhdessä putkessa, Niemi sanoo.

Yhtiöt jatkavat toistaiseksi itsenäisinä yhtiöinä. Uuden yrityskokonaisuuden liikevaihto on noin 12 miljoonaa euroa ja henkilömäärä 80.

– Kahden näin vahvan toimijan yhdistyminen on ennennäkemätön mullistus niin graafisella toimialalla kuin kirjemuotoisen suoramarkkinoinnin toteutuksessakin. Se tulee luomaan säpinää kilpailukentässä, mutta ensisijaisesti koituu asiakkaan eduksi, toteaa toimitusjohtaja Elina Malmgren Mailhousesta.

Konekannat täydentävät toisiaan

Koliprint Oy on suuriin painosmääriin sekä suoran innovatiivisiin rakenteisiin ja monipuoliseen personointiin erikoistunut painotalo. Vuonna 2016 Koliprintissä otettiin käyttöön Pohjoismaiden ainoa Xeikon 9800 digipainokone sekä monipuolinen jälkikäsittelylinja. Koliprint toimii Skandinavian lisäksi Venäjän markkinassa.

Mailhousella on puolestaan Pohjoismaiden suurin postituskonekanta. Muovitus-, kuoritus- ja osoitteistuskoneet pystyvät vastaamaan pienistä eristä jopa miljoonavolyymeihin. Pienille postituksille ja esimerkiksi vaativille kokoamistöille Mailhousessa on ammattilaisista koostuva käsinpostitusyksikkö.  Mailhouse on hiljattain investoinut arkkituotantoon erikoistuneeseen digipainokonekantaan (mm. Xerox iGen 5). Tämä teknologia soveltuu pienille ja keskisuurille volyymeille ja täydentää Koliprintin volyymituotantoa. Lisäksi Mailhouse tarjoaa InHouse- ja varastologistiikan palveluja.

 

 

Share: