Mailhouse hankki Xeikonin digipainojärjestelmän

15.6.2018 09:32Uutiset » Toimiala
Xeikon 8800 -digipainokone. Kuva: Xeikon.

Espoossa toimiva suoramarkkinoinnin toteuttaja Mailhouse Oy on investoinut Xeikon 8800 -digipainojärjestelmään toukokuussa. Laitteisto on jo asennettu ja otetaan täyteen tuotantoon kesäkuun aikana.

Ennestään laajasta arkkisyöttöisestä digipainokonekannastaan tunnettu Mailhouse laajentaa tiedotteen mukaan laitekantaansa vastatakseen erityisesti suoramarkkinointimateriaalin tuotannon haasteisiin.

Xeikon 8800 -painokoneen vahvuuksia ovat mm. B2-formaatti (leveys 512 mm), kahden puolen samanaikainen painaminen, standardit painopaperit ilman esikäsittelyä sekä monipuolinen vaihtuvan datan painaminen ja personointi, jolloin jokainen tuote voi olla sisällöltään erilainen.  Laitteiston nopeus on 260 A4 painopintaa minuutissa, joka on noin kaksinkertainen verrattuna nopeimpiin tooneripohjaisiin arkkikoneisiin.

Koneen tehokas datan käsittely, 1200 dpi:n resoluutio sekä reaaliaikainen, sisäänrakennettu värinhallintajärjestelmä mahdollistavat offset-laatuisen painojäljen. Koska kone käyttää rullapaperia, työn pituudella ei ole käytännössä rajoitusta.

Suoramarkkinointimateriaalien lisäksi kaksipuoleiset julisteet ja bannerit voidaan tuottaa erittäin kustannustehokkaasti. Xeikonin väreillä on elintarvikehyväksyntä. Värien UV-kesto on myös erinomainen, joten laitteistolla voidaan painaa myös ulkokäyttöön soveltuville materiaaleille.

Kokonaisuuteen liittyy myös laaja jälkikäsittelylaitteisto, jolla voidaan viimeistellä erittäin monimutkaisetkin rakenteet.

Share: