Mail Systems palaa Buhrsin maahantuojaksi

22.6.2010 15:57Uutiset » Toimiala

Kuoritus- ja postinkäsittelytekniikan ylläpidon ja myynnin uudelleenjärjestelyt etenevät Suomessa. Buhrs ja Mail Systems ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jonka pohjalta Mail Systems Oy palaa Buhrs-tuoteperheen maahantuojaksi.

Joitakin vuosia sitten Buhrs päätti osana globaalia strategiaansa tuottaa maakohtaiset palvelut itse. Viime vuodet ovatkin sujuneet alkuperäisten suunnitelmien mukaan. Maailmanlaajuiset toimittajat ovat talousmurroksessa alkaneet arvioimaan jakelukanavaansa uudelleen. Joustavana ja kehittyvänä toimijana Buhrs on pyrkinyt olemaan edelläkävijä myös asiakaspalvelussa ja toimintatavoissa. Muun muassa asiakashallinta ja paikallisosaaminen ovat olleet arvioinnin kohteena. Buhrs olikin hyvin tyytyväinen vasta hetki sitten uudistamaansa toimintamalliin ja sitä oli tarkoitus kehittää edelleen.

Mail Systems kuitenkin lähestyi Buhrsia ja ehdotti yhteistyötä. Vahva paikallistuntemus ja -osaaminen yhdessä pitkien asiakassuhteiden kanssa ratkaisivat tilanteen Mail Systems Oy:n eduksi. Buhrs päätti antaa pohjoisen markkinan kokeneen ammattilaisen hoitoon.

1.4.2010 lähtien Mail Systems Oy on vastannut kaikista Buhrsin aktiviteeteista Suomen markkinoilla. Toimitusjohtaja Esko Maaranen on hyvin tyytyväinen saavutettuun neuvotteluratkaisuun.

– On mukava tehdä taas töitä tuttujen laadukkaiden tuotteiden parissa. Buhrs istuu hyvin palvelukokonaisuuteemme, Maaranen totesi henkilöstön tiedotustilaisuudessa.

Huollot, ylläpito ja jälleenmyynti ovat taas tarjolla saman kokeneen ja osaavan katon alta. Buhrs takaa edelleen tuotteidensa korkea laadun ja Mail Systems kokoonpanojen sopivuuden asiakkaan tarpeisiin.

Linkki: http://www.mailsystems.fi

Share: