Lönnbergille EFI:n tuotannon ohjausjärjestelmä

2.6.2017 07:00Uutiset » Toimiala
Lönnbergin Viheriävaara odottaa uuden tuotannon ohjausjärjestelmän parantavan tehokkuutta.

Lönnberg uudistaa työnkulkuohjelmistonsa hankkimalla amerikkalaisen EFI:n Midmarket Print Suite -ohjelmiston. Sen ytimenä on Pace MIS/ERP -järjestelmä. Investoinnilla tehostetaan tuotannon automatisointia ja tiedon keruuta.

Uutta ohjelmistoa käytetään EFI:n tiedotteen mukaan Lönnbergin suurkuvatuotannossa ja muussa graafisessa tuotannossa. Yritys saa uusina asioina käyttöönsä mm. suurkuvatuotannon komponenttien tietokannan sekä entistä integroidummat työnkulut.

Lönnberg on käyttänyt paikallista räätälöityä MIS/ERP-ohjelmistoa, ja etsi uutta ratkaisua tutkimalla monia ohjelmistoja. Loppusuoralla oli neljä ohjelmistotaloa, joista Lönnberg valitsi toimittajaksi EFI:n. Projekti alkoi maaliskuussa, ja nyt uuteen järjestelmään syötetään perustietoja.

– EFI:n tiimi räätälöi järjestelmää meidän tarpeidemme mukaiseksi ja implementointi on hyvässä vauhdissa, sanoo Lönnbergin toimitusjohtaja Jarkko Viheriävaara. Hän on erityisen vakuuttunut järjestelmän osasta, jolla kerätään tuotantotietoja lattiatasolta.

– Meidän liiketoiminnassa aikataulut muuttuvat koko ajan, ja toimitusajat lyhenevät jatkuvasti. Siksi tarkka ja ajantasainen tieto tuotannosta on äärimmäisen tärkeää menestymisen kannalta.

Viheriävaara uskoo, että tehokkuuden parantaminen EFI:n ratkaisujen avulla antaa yritykselle paljon kasvumahdollisuuksia tulevaisuudessa.

Share: