Livonia Print verkotti viimeistelyn Connexilla

7.2.2020 09:09Uutiset » Toimiala
Müller Martinin Jacek Kobylinski (oikealla) palkitsi Livonia Printin Finishing 4.0 -palkinnolla, jonka vastaanotti Trond Erik Isaksen. Kuva: Müller Martini.

Latvialainen kirjojen tuotantoon erikoistunut painotalo Livonia Print on verkottanut painokoneensa ja viimeistelylaitteensa yhteen Müller Martinin toimittamalla Connex-työnkulkujärjestelmällä. Yhtenäisesti toimivassa järjestelmässä on viisi digitaalista viimeistelylaitetta kirjojen tuotannossa.

– Pidämme verkottumista tärkeänä askeleena kohti tuotannon täydellistä integraatiota. Liiketoimintamallimme ei toimisi ilman tätä työnkulkujärjestelmää, sanoo Livonia Printin toimitusjohtaja Trond Erik Isaksen.

Isaksenin mukaan yrityksen päätavoite on poistaa kaikki esteet perinteisen ja digitaalisen tuotannon välistä. Hänen mielestään on vanhanaikaista käyttää yksittäisiä laitteita tuotannossa yksinään ilman integraatiota. Connex-järjestelmä helpottaa myös tuotannon valvontaa ja toimitusaikojen asettamista.

– En näe, että alalla on tulevaisuutta ilman verkottumista, Isaksen sanoo.

Müller Martinin mukaan viimeistelylaitteiden uusi tekniikka Finishing 4.0 ja Connex-työnkulkujärjestelmä ovat jo mahdollistaneet älykkään tuotannon yrityksen asiakkaille ympäri maailmaa. Näitä järjestelmiä ja ratkaisuja Müller Martini tulee esittelemään laajasti drupa 2020 -messuilla kesäkuussa.

Share: