Lingsoftille innovaatiopalkinto

12.1.2009 13:27Uutiset » Toimiala

Lingsoft Oy:n kehittämä “One-Hour Words” on voittanut Uuden Teknologian Säätiön järjestämän Edelcrantz Challenge -innovaatiokilpailun.

Innovaatiokilpailun tämänvuotinen teema oli Kulttuuripalveluiden saatavuutta edistävät innovaatiot. Palkinnon saajan valitsi Turun kauppakorkeakoulun rehtori Tapio Reponen säätiön hallituksen parhaiksi arvioimien kilpailijoiden joukosta. Palkintosumma on 10 000 euroa.

One-Hour Words on alusta, joka yhdistää toisaalta sisältöön kohdistuvan integroidun markkinoinnin ja toisaalta painetun ja sähköisen julkaisemisen edut. Tässä konseptissa sama sisältö voidaan julkaista kevyenä painettuna sanastona, Internetistä ladattavana e-kirjana ja matkapuhelimeen ladattavana mobiilikirjana. Lisäksi Lingsoft voi tuottaa samasta aineistosta nopeasti äänikirjan synteettisenä tekopuheena.

One-Hour Words on edullinen tapa tiedottaa ja markkinoida. Näillä pienillä hakuteoksilla voidaan tuoda asioita esille helposti omaksuttavassa ja hauskassa muodossa niin, että lukija haluaa palata julkaisuun myöhemminkin. Mainosten julkaiseminen sähköisissä julkaisuissa googlemaisesti asiayhteydessään sekä toisaalta painetun version jakelumahdollisuudet ja säilytettävyys muodostavat mainostajille kiinnostavan yhdistelmän.

Konseptia on käytetty jo esimerkiksi Agricolan juhlavuonna 2007 lisäämään Agricolan kiinnostavuutta suuren yleisön ja erityisesti nuorten parissa. Tänä syksynä Lingsoft on julkaissut One-Hour Words -sarjassaan sanaston aiheesta “Turku tunnissa – opas turkulaisuuteen”.

Linkit: www.lingsoft.fi, www.onehourwords.com

Share: