KTA vahvistui merkittävästi

20.10.2015 09:00Uutiset » Toimiala
KTA-Yhtiöiden tiimi on vahvistunut, kun remmiin on tullut mukaan Toni Weurlander, Kari Pietilä, Jarmo Rissanen ja Antti Veko. Kuvassa oikealla KTA:n toimitusjohtaja Voitto Savolainen. Uusista työntekijöistä kuvasta puuttuvat XES-yhtiöstä KTA:lle siirtyneet Kerstin Tirronen ja Jouni Mustonen.
KTA-Yhtiöiden tiimi on vahvistunut, kun remmiin ovat tulleet mukaan Toni Weurlander, Kari Pietilä, Jarmo Rissanen ja Antti Veko. Kuvassa oikealla KTA:n toimitusjohtaja Voitto Savolainen. Uusista työntekijöistä kuvasta puuttuvat XES-yhtiöstä KTA:lle siirtyneet Kerstin Tirronen ja Jouni Mustonen.

KTA-Yhtiöt on vahvistanut kesän ja alkusyksyn aikana merkittävästi sekä edustuksiaan että henkilöstöään. Fujifilmin maajantuojana parhaiten tunnettu KTA on solminut sopimukset MGI:n, Eskon ja Epsonin laitteiden sekä ohjelmistojen jälleenmyynnistä Suomessa.

Ranskalainen MGI on digitaalisten paino- ja jälkikäsittelylaitteiden valmistaja. Tunnetuin MGI:n tuote on Meteor, digitaalinen painokonesarja, jolla voidaan painaa niin papereille kuin muovimateriaaleille. MGI:n valikoimaan kuuluu myös erittäin kiinnostavia jälkikäsittelylaitteita, kuten koho- ja kohdelakkauskuviot mahdollistava JetVarnish 3D ja erilaiset muovikorttituotannon laitteet. Uusi digitaalinen foliointilaite iFoil on myös tarjolla.

– MGI:n kautta meillä on tarjota asiakkaillemme poikkeuksellista lisäarvoa. MGI erottautuu digitaalisten painomarkkinoiden muista valmistajista laitteillaan, joilla voidaan tehdä perustuotannon lisäksi töitä, joita ei muiden valmistajien laitteilla saada aikaan, KTA:n toimitusjohtaja Voitto Savolainen kertoo.

– Meillä on myös jo ennestään palveluksessa kokenut MGI-osaaja Antti Sutinen. Samoin XES Oy:stä siirtyvät Kerstin Tirronen ja Jouni Mustonen tulevat vahvistamaan KTA:n digi- ja suurkuvaosaamista sekä myynnissä että huolto- ja tukitoiminnoissa.

Suurkuvapuolelle KTA lisää valikoimiinsa Epson SureColor-suurkuvatulostimien myynnin. SureColor vahvistaa KTA:n suur-kuvapuolta, jossa on jo ennestään tarjolla Fujifilmin laaja repertuaari.
Merkittävä lisäys on myös belgialaisen Eskon tuotteiden maahantuonnin siirtyminen kokonaan KTA:lle. Esko on maailman suurin pakkaustuotannon ohjelmistojen valmistaja. Lisäksi Esko valmistaa Kongsberg-tasoleikkuripöytiä suurkuva- ja pakkausteollisuuteen sekä fleksolevytulostimia. Eskoa aiemmin Suomessa edustanut Kari Pietilä siirtyy Softa Carmenere -yhtiöstään KTA:n palvelukseen.

Pietilän lisäksi henkilöstöpuolella on tapahtunut muutenkin paljon. Pitkän linjan graafisen alan myyntiammattilainen Jarmo Rissanen on palkattu KTA:lle myyntijohtajaksi. Rissanen on vetänyt aiemmin muun muassa Xeikon-laitteiden myyntiä Suomessa. Uusia nimiä ovat myös myyntipäällikkö Antti Veko ja värinhallinta- ja työnkulkuohjelmistojen spesialisti Toni Weurlander.

Share: