KTA ja Komori yhteistyöhön

10.8.2018 07:04Uutiset » Toimiala
Komorin myynnistä vastaa KTA:ssa Jarmo Rissanen tukenaan koko KTA:n offset-tiimi. Kuva: KTA.

Maailman suurista ja merkittävistä offset-painokonevalmistajista japanilainen Komori on solminut edustussopimuksen KTA-Yhtiöt Oy:n kanssa. Komorin valikoimiin kuuluvat arkkioffsetkoneet, offset-rotaatiokoneet ja digitaaliset painokoneet.

Tiedotteen mukaan offsetkoneissa Komori on ollut edelläkävijä mm. tärkeissä kuivaustekniikoissa, pitäen kärkisijaa esimerkiksi matala UV (H-UV) -tekniikassa. Koneiden korkea automaatioaste nostaa tuotantotehokkuutta eritoten lyhyissä painoksissa.

Muutokset graafisella alalla Suomessa johtivat siihen, että Komori halusi tuotteilleen vahvan kumppanin ja tarjosi edustusta KTA:lle. Euroopassa Komorin painokoneiden markkinaosuus kasvaa ja on heti toisena.

– Edustus on meille tärkeä ja tavoitteemme on tarjota suomalaisille asiakkaille todellinen vaihtoehto vaativaan offsetpainamiseen. Olemme kaikki innoissamme Komorin edustuksesta ja aiomme vahvistaa Komorin asiakaspalvelun tasoa, sanoo toimitusjohtaja Pentti Yliheljo KTA:sta.

Komorin myynnistä KTA:ssa vastuun ottaa Jarmo Rissanen tukenaan koko KTAn offset-tiimi. Rissanen on toiminut aikaisemmin painokoneiden myynnissä Manroland Suomessa.

– Todella hieno juttu, tällaista tuotetta on mukava edustaa. Komorin painokoneet tunnetaan siitä, että ne ovat teknisesti erittäin toimintavarmoja ja asiakkaille käyttökustannuksiltaan edullisia, sanoo Rissanen.

Share: