KTA ja Komori yhteistyöhön

10.8.2018 07:04Uutiset » Toimiala
Komorin myynnistä vastaa KTA:ssa Jarmo Rissanen tukenaan koko KTA:n offset-tiimi. Kuva: KTA.

Maailman suurista ja merkittävistä offset-painokonevalmistajista japanilainen Komori on solminut edustussopimuksen KTA-Yhtiöt Oy:n kanssa. Komorin valikoimiin kuuluvat arkkioffsetkoneet, offset-rotaatiokoneet ja digitaaliset painokoneet.

Tiedotteen mukaan offsetkoneissa Komori on ollut edelläkävijä mm. tärkeissä kuivaustekniikoissa, pitäen kärkisijaa esimerkiksi matala UV (H-UV) -tekniikassa. Koneiden korkea automaatioaste nostaa tuotantotehokkuutta eritoten lyhyissä painoksissa.

Muutokset graafisella alalla Suomessa johtivat siihen, että Komori halusi tuotteilleen vahvan kumppanin ja tarjosi edustusta KTA:lle. Euroopassa Komorin painokoneiden markkinaosuus kasvaa ja on heti toisena.

– Edustus on meille tärkeä ja tavoitteemme on tarjota suomalaisille asiakkaille todellinen vaihtoehto vaativaan offsetpainamiseen. Olemme kaikki innoissamme Komorin edustuksesta ja aiomme vahvistaa Komorin asiakaspalvelun tasoa, sanoo toimitusjohtaja Pentti Yliheljo KTA:sta.

Komorin myynnistä KTA:ssa vastuun ottaa Jarmo Rissanen tukenaan koko KTAn offset-tiimi. Rissanen on toiminut aikaisemmin painokoneiden myynnissä Manroland Suomessa.

– Todella hieno juttu, tällaista tuotetta on mukava edustaa. Komorin painokoneet tunnetaan siitä, että ne ovat teknisesti erittäin toimintavarmoja ja asiakkaille käyttökustannuksiltaan edullisia, sanoo Rissanen.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone