KSF Medialle jälleen uusi toimitusjohtaja

5.4.2018 11:49Uutiset » Toimiala
KSF Median suurin lehti on Hufvudstadsbladet.

Taloudellisista vaikeuksista kärsinyt KSF Media saa toukokuun alusta jälleen uuden toimitusjohtajan. Mediakonsernin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty ruotsalainen Anna Hellerstedt. KSF Media julkaisee mm. Hufvudstadsbladetia.

Sanomalehtien mainostulojen ja levikin lasku on iskenyt kovasti KSF Mediaan. Vuonna 2016 konsernin liikevaihto oli 22,2 miljoonaa euroa ja liiketappio 8 miljoonaa euroa. Tappioita on pyritty vähentämään useilla yt-kierroksilla.

KSF Median toimitusjohtajat ovat vaihtuneet viime vuosina tiuhaan. Edellinen toimitusjohtaja Svante Wahlbeck oli ehtinyt työskennellä yhtiössä vain reilu puoli vuotta, ennen kuin hän jätti paikan marraskuussa 2017. Myös Wahlbeckin edeltäjä Jens Berg ehti olla alle vuoden tehtävässä ennen eroaan.

Anne Hellerstedt siirtyy tehtävään lemmikkieläintarvikkeita myyvältä Mustilta ja Mirriltä, missä hän on työskennellyt palveluista vastaavana johtajana. Aiemmin Hellerstedt on työskennellyt muun muassa ruotsalaisessa vienninedistämisorganisaatiossa Business Swedenissä Helsingissä.

KSF Media julkaisee Hufvudstadsbladetia, Hangötideningeniä, Loviisan Sanomia, Västra Nylandia ja Östnylandia. KSF Median omistaa Konstsamfundet-säätiö.

Share: